De Merkmakerij Gemaakt voor sterke merken!

Creativiteit, als merkversterkend bureau bieden we het jou als klant graag. Maar originele, spraakmakende of verrassende ingevingen komen niet op bestelling. Daar is een omgeving voor nodig die zowel dynamiek, beleving en energie alsook rust, ontspanning en inspiratie biedt.

Zo kunnen ideeën op elk moment stromen. Die unieke balans stond al centraal bij de eerste schetsen van onze Merkmakerij in 2018 en zorgt sinds 2020 voor een heerlijke thuisbasis, die gemaakt is voor sterke merken.

Met een team vol passievolle specialisten

Dynamiek door een
doordachte inrichting

De tijd dat we acht uur per dag aan hetzelfde bureau zitten, is voorbij. Daarom richtten we onze Merkmakerij dynamisch in. Een kantoortuin vormt de basis, maar afwisseling de kracht. Grote tafels voor teamwork, lounges voor teamoverleg, maar ook afgesloten ruimtes om ongestoord te werken.

Merkmakerij - Beleving door een conceptgedachte

Beleving door een
conceptgedachte

Van Merkbrouwerij (kantine) tot Merksmederij (brainstormruimte) en van Merkbranderij (koffiehoek) tot Merkproeverij (presentatieruimte). Elk vertrek in het nieuwe pand kreeg een naam passend binnen het concept van De Merkmakerij. Het roept overal een gevoel van ambacht op. Precies de vaardigheid die wat ons betreft nodig is voor merkversterking.

Merkmakerij - Energie door het mobiele werken

Energie door het
mobiele werken

Thuis, bij de klant, op kantoor. Waar, wanneer of hoe de energie ook moet stromen, we maken het mogelijk. Met een app voor telefonische bereikbaarheid, een poolauto voor afspraken buiten de deur en een MacBook voor flexibele inzetbaarheid is het mobiele werken volledig geïntegreerd in ons dagelijkse werk.

Merkmakerij - Rust door een natuurlijke uitstraling

Rust door een
natuurlijke uitstraling

Natuur speelt een belangrijke rol in de Merkmakerij. Binnen en buiten vloeien samen door de grote raampartijen en het weidse uitzicht. En groen speelt een belangrijke rol in het pand. Het woord kantoortuin kun je bijna letterlijk nemen, want overal staan echte planten. Omdat kijken naar groen kalmeert en bijdraagt aan een gezond binnenklimaat.

Merkmakerij - Ontspanning door een ongedwongen sfeer

Ontspanning door een
ongedwongen sfeer

Glijbanen, brandweerpalen, dartborden, pooltafels. We hebben erover nagedacht, maar vonden het creëren van een ongedwongen sfeer een veel belangrijkere factor voor ontspanning. Prettige akoestiek, mooie aankleding en praktische ruimtes, ze brengen een relaxt gevoel. Onder werktijd, tijdens koffiepauzes en bij gezamenlijke lunches en festiviteiten.

Merkmakerij - Inspiratie door duurzame keuzes

Inspiratie door
duurzame keuzes

Zonnepanelen, warmtepomp, tripple beglazing. De Merkmakerij zit vol keuzes, die onze footprint voor het milieu zo klein mogelijk houden. Duurzaam was ook de gedachte om ruimte te reserveren voor een fotostudio en werkplaats voor signing. Zo kunnen we jou als klant alle kennis en kunde bieden. Nu en in de toekomst. Al die duurzame keuzes, ze zorgen dagelijks voor inspiratie.

De Merkmakerij bezoeken?

Zelf de dynamiek, rust en inspiratie in de Merkmakerij ervaren? En erachter te komen hoe wij jouw merk kunnen creëren of laten groeien? Kom kennismaken.

Ik wil starten Met een sterk merk

Als jij je eigen onderneming begint, bezorgen
we jouw merk graag een vliegende start.

Starten
Ik wil groeien Door een sterker merk

Als jij (nog) meer uit je onderneming wilt halen,
bezorgen we jouw merk graag een vlucht.

Groeien
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »