Active Creations hoofdsponsor Gondelvaart Belt-Schutsloot

​Active Creations wordt hoofdsponsor van de Gondelvaart in Belt-Schutsloot. Het marketing- en communicatiebureau uit Zwartsluis vindt lokale betrokkenheid in Zwartsluis en omgeving belangrijk en verbindt daarom zijn naam aan de Gondelvaart in Belt-Schutsloot. Als onderdeel van de sponsoring ondersteunt Active Creations de organisatie in haar marketing en communicatie.

Active Creations

“De gondelvaart in waterdorp Belt-Schutsloot is een prachtig en belangrijk evenement dat in de achtertuin van Zwartsluis plaatsvindt”, vertelt Active Creations-directeur Hans Winter. “De afgelopen jaren maakten wij al advertenties op voor onze klanten, welke in het programmaboekje van dit evenement stonden. Op die manier raakten we met de organisatie in gesprek en besloten we om hen, door middel van sponsoring, te ondersteunen in hun marketing en communicatie.” Het bureau verbond al eerder zijn naam als prominent sponsor aan de Lawn Tennis Vereniging Zwartsluis (LTVZ), het Watermuzefestival, de Zwemvereniging Zwartsluis (ZVZ) en aan de Oranjevereniging Zwartsluis.

Als hoofdsponsor groei en succes realiseren

Active Creations wil niet alleen de waarde van de Gondelvaart behouden, maar ook meer groei en succes realiseren. “Wij nemen MKB-bedrijven alle zorgen rondom marketing en communicatie uit handen. We ondersteunen en helpen deze bedrijven met het versterken van hun merk. Dat gaan we nu ook doen voor dit evenement in Belt-Schutsloot. Onze specialisten zullen daarvoor de komende jaren de herkenbare huisstijl verder ontwikkelen en alle uitingen die daarbij horen opmaken.”

Gondelvaart Belt-Schutsloot 2019

Wat in 1938 begon als bescheiden dorpsfeest, is uitgegroeid tot een landelijk evenement waar jaarlijks meer dan tienduizend bezoekers op af komen. De Gondelvaart Belt-Schutsloot is een sfeervolle botenparade op het water in een sprookjesachtige omgeving. De afvaart is dit jaar op vrijdag 9 augustus 2019 om 20.00 uur. Aansluitend is er op het Kleine Belterwijde een grote vuurwerkshow die de gondels extra in de schijnwerpers zet. Meer informatie over dit evenement is te vinden op www.gondelvaartbs.nl.

Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »