Active Creations laat je merk groeien als het voorjaar!

Warme zonnestralen, ontluikende knoppen en kwetterende vogels. Hebben jullie er ook zo van genoten afgelopen weekeind? Het voorjaar is begonnen: dé tijd voor de natuur om tot wasdom te komen! Zorgen de kenmerken van het voorjaar voor inspiratie bij jou als ondernemer? Dan helpen je graag om jouw merk net zo te laten groeien en bloeien als de natuur. We leggen graag uit hoe we dat doen.

Active Creations

Je oogst wat je zaait!

Een sterk merk kan alleen op een gezonde voedingsbodem groeien. “Die verzorgen we graag voor jou als ondernemer”, vertelt tekstschrijver Bas Wilberink. “Hoe? Met het (her)ontdekken van jouw merkidentiteit. In een identiteitssessie doorlopen we zes oefeningen met je. Daarin gaan we dieper in op de vragen waarom, wat en hoe? Ook jouw kernwaarden, doelgroepen, concurrentie en toekomstbeeld komen aan bod. Op basis van deze inspirerende sessie, brengen we jouw merkidentiteit tekstueel (merkverhaal) onder woorden en visueel (logo & huisstijl) in beeld. Zo is jouw voedingsbodem voor merkgroei klaar. Je kunt oogsten wat je hebt gezaaid.”

Active Creations

Alles wat je aandacht geeft, groeit!

“Met jouw merkidentiteit als voedingsbodem, laten we je merk tot bloei komen”, vult projectmanager Mirjam Nijboer aan. “Dat doen we door jouw merk met de juiste, creatieve on- en offlinemiddelen een plekje in het hoofd en hart van jouw klanten en medewerkers te bezorgen. Van website tot nieuwsbrief en van brochure tot fotografie. Jij kunt het zo gek niet bedenken, maar wij wel! Zo ontwikkelt zich vanuit een vruchtbare voedingsbodem een sterk(er) merk. Want ook hier geldt: alles wat je aandacht geeft, groeit.”

Active Creations

Gras groeit niet sneller als je eraan trekt!

“De creatieve on- en offlinemiddelen die we voor jouw merkgroei ontwikkelen, bedenken we niet zomaar”, stelt online designer Jill Haxe-Martowirono. “We brengen in kaart waar en wanneer jouw doelgroep met je merk in aanraking komt. Dat inzicht biedt volop groeikansen! Die gaan we benutten door een marketingcommunicatie-strategie. Een plan waarin we laten zien welke marketing- en communicatiemiddelen jij nodig hebt voor merkgroei. Heb vertrouwen en geduld. Merkgroei is een kwestie van de lange adem. Zie het als gras. Dat groeit ook niet sneller als je eraan trekt.”

Active Creations

Kom in contact

Ben jij ondernemer en wil jij in deze voorjaarstijd van bloei ook jouw merk laten groeien? Kijk hier voor meer info! Of kom in contact om eens vrijblijvend om de tafel te gaan over de mogelijkheden. Mail naar info@activecreations.nl of bel met 038 – 386 93 67.

Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »