Met thuisbezorgdzwartsluis.nl wil Active Creations helpen in Corona-tijden

Eten, drinken, levensmiddelen. Ook nu we door het Corona-virus steeds meer aan huis gekluisterd zijn, heb je ze nodig. Maar we begrijpen ook dat je er momenteel liever niet de deur voor uit wilt. Om jezelf te beschermen en tegelijkertijd de lokale ondernemers van Zwartsluis de Corona-crisis door te helpen, hebben we als Active Creations de tijdelijke pagina thuisbezorgdzwartsluis.nl gelanceerd. “Zo heb je snel een overzicht van lokale ondernemers die jouw bestelling aan de voordeur komen afleveren”, aldus Active Creations-directeur Hans Winter.

Active Creations

Als ondernemer ook op thuisbezorgdzwartsluis.nl?

De plaatselijke bakker, slager en groenteboer. Maar ook supermarkten, restaurants en cafés. Alle Sluziger ondernemers die primaire goederen kunnen leveren die in de eerste levensbehoefte van consumenten voorzien, biedt Active Creations een plekje op thuisbezorgdzwartsluis.nl. “Een platform waarop we het belang van thuis blijven en het ondersteunen van de lokale ondernemer samen laten komen. In eerste instantie hebben we alleen de klanten uit de middenstand en horeca opgenomen waarvan we de merken al vertegenwoordigen. Of waarvan we weten dat ze een bezorgmogelijkheid aanbieden”, vertelt Winter. “Maar gezien de unieke situatie mogen alle ondernemers die eten, drinken en levensmiddelen verantwoord aan de deur kunnen bezorgen contact met ons opnemen. We voegen ook hen na een belletje of mailtje graag toe aan thuisbezorgdzwartsluis.nl.”

Lokaal bijdragen in tijden van crisis

Door plaatselijke verenigingen, clubs en evenementen te sponsoren, maar ook door de merken van veel lokale ondernemers te versterken met marketing- en communicatie zit het helpen van Zwartsluis en omstreken in het DNA van Active Creations. Winter: “Daarom wilden we ook nu kijken waar we bij kunnen dragen. En met thuisbezorgdzwartsluis.nl kunnen we dat. We willen ook nu graag garant staan voor onze lokale ondernemers. Dus mensen: als je online gaat kopen, doe het dan alsjeblieft bij onze mooie plaatselijke ondernemers.” Active Creations stelt de site thuisbezorgdzwartsluis.nl gratis ter beschikking aan lokale ondernemers in Zwartsluis.

Doorwerken met respect voor volksgezondheid

Naast het initiatief om middenstanders en horeca uit Zwartsluis kosteloos te ondersteunen, blijft Active Creations ook haar klanten de komende tijd zo goed als mogelijk bedienen. Winter: “We beheren de websites van bijvoorbeeld scholen en kinderopvangcentra. Juist voor hen is communicatie nu essentieel. Zoals al onze klanten juist nu met hun klanten willen communiceren over zaken als bereikbaarheid en openingstijden. Het vraagt gezien de adviezen van de overheid en het RIVM veel improviserend vermogen van ons. Maar we willen ons werk met alle respect voor de volksgezondheid zo goed mogelijk blijven doen.”

Ook eten, drinken en/of levensmiddelen thuis laten bezorgen? Ga naar thuisbezorgdzwartsluis.nl.

Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »