Animatie DCZ

Duurzaamheidsspecialist DCZ wil inwoners van Zwolle, Kampen, Zwartewaterland en Steenwijkerland graag comfortabeler, milieuvriendelijker en goedkoper laten wonen. Maar hoe leg je op een laagdrempelige manier uit hoe zij dat kunnen bereiken? Nadat DCZ met die vraag bij ons kwam, wisten wij al snel het antwoord: met een laagdrempelige animatie!

​Duurzaam inzetbaar

Waarom we die oplossing adviseerden? Omdat we tegenwoordig allemaal minder tijd en zin hebben in het lezen van grote stukken tekst en liever naar bewegende beelden kijken. Onze tekstschrijver schreef een scenario en werkte een voice-over tekst uit. Vervolgens ging de animatiespecialist aan de slag met het animeren van getekende beelden en het inspreken van voice-over teksten.

Het leverde een duurzaam inzetbare animatie op, waar DCZ nog jaren plezier aan kan beleven. Precies zoals de oplossingen die de duurzaamheidsspecialist zelf biedt. Meer weten over wat DCZ voor jou kan betekenen? Ga naar www.dcz-duurzaam.nl.

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Catwoman

Het is haar guilty pleasure: Cosplay-feestjes bezoeken. Alle gasten gaan daar verkleed als superheld heen. Hoe ze het best verkleed kan gaan? Als Catwoman! En dat heeft dan weer alles te maken met Tony en Pepper, de huisdieren van onze kruisboogschieter Selina.

Selina

Duizendpoot &
Videograaf
Animatiespecialist
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybal- en atletiekvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Judith voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »