De Lisdodde: een buitengewoon leuke case!

Buitengewoon thuis in de samenleving! Het is de slogan die we bedachten voor de Lisdodde. Het kindcentrum staat namelijk - letterlijk en figuurlijk - middenin de samenleving van Wanneperveen. Daarnaast wordt ieder kind er als buitengewoon gezien, met unieke behoeften en talenten. Wij gingen dan ook met buitengewoon veel plezier aan de slag met de nieuwe website voor deze mooie organisatie!

Active Creations

Dat traject startte met een identiteitssessie in onze Merkmakerij. Wat zijn onder meer de kernwaarden, unieke meerwaarde, gewenste tone of voice, doelgroepen en aanbod van De Lisddodde? We brachten het allemaal in kaart, om vervolgens te verwerken in een bloemrijk geschreven merkverhaal.

Het totale plaatje

Dat document vormde de basis voor de rest van het project. Een sprankelend nieuw logo en dito huisstijl, een clean en overzichtelijk functioneel siteontwerp, het webdesgin, pakkende websiteteksten en de bouw van een gebruiksvriendelijke en grotendeels zelf te beheren website. Ook schoten we portretfoto’s van de teamleden en ontwierpen we verschillende visuele uitingen voor het kindcentrum.

Active Creations

Buitengewoon trots

We kijken met veel plezier terug op dit mooie project. En het resultaat? Daar zijn we buitengewoon trots op! Bekijk hier het resultaat.

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze wielren-kenner neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Voelt -ie wel even negatieve energie? Dan slaat hij dat van zich af tijdens de wekelijkse bokszaktraining.

Karsten

Projectmanager &
UX ontwerper
Procesverbeteraar
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker

Bekijk meer projecten

Active Creations

Geheim recept voor Van Dijk

Geheim recept voor Van Dijk
Active Creations

Nieuwe uitstraling Verloskundigen

Nieuwe uitstraling Verloskundigen

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »