De schouders onder Fortresse gezet!

Stichting Fortresse zet zich al 25 jaar vol energie in voor het mooier, bruisender en leefbaarder maken van Zwartsluis. Dat deed deze belangenclub en denktank altijd op de achtergrond, hoewel de resultaten voor iedereen zichtbaar waren.

Active Creations

Om nóg meer uit ons mooie dorp te kunnen halen, besloot Fortresse een volgende stap te zetten. Wij hielpen hen daar bij. Intern nam Hans als bestuurslid het voortouw bij het neerzetten van een nieuwe koers, visie en organisatorische structuur.

Merkidentiteit neerzetten

Het team van AC deed dat onder meer door een pakkende merkidentiteit neer te zetten. Na een inspirerende identiteitssessie schreef Bas het merkverhaal uit, met het concept ‘Zet de schouders onder Zwartsluis!’. Dit maakt zowel duidelijk wat Fortresse zelf doet als dat het inwoners oproept daarbij te helpen.

Logo/huisstijl en website

Nadja ging vervolgens aan de slag met het ontwerp van een compleet nieuw logo en huisstijl. Het beeldmerk werd de ‘Z’ van Zwartsluis, dat Fortresse perfect kan inzetten voor de uitbeelding van het concept. Voor de bouw van de nieuwe website kwam onze webdeveloper Maarten met een bijzonder drieluik, waarin het verhaal en de doelstellingen van Fortresse bondig en overzichtelijk naar voren komen.

Active Creations Active Creations

Bekijk de website

Zo hebben we met veel plezier onze schouders onder Stichting Fortresse gezet! Benieuwd naar het eindresultaat? Kijk op: www.fortressezwartsluis.nl

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker

Bekijk meer projecten

Active Creations

​​Een site waar muziek in zit

​​Een site waar muziek in zit
Active Creations

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »