Duim omhoog voor nieuwe website van 't Ravelijn

OEC ‘t Ravelijn in Steenwijk biedt een unieke combinatie van speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs. Daarbij werken de circa 60 medewerkers met de methode van positieve gedragsondersteuning. Dat gegeven namen wij als uitgangspunt bij de realisatie van hun nieuwe website. Speciaal onderwijs met de duim omhoog!

Het traject startte, zoals altijd, met een inspirerende identiteitssessie in onze Merkmakerij. Het merkverhaal dat daar uitrolde, gebruikte onze grafisch ontwerpster als basis voor het creëren van een frisse nieuwe huisstijl en het upgraden van het al bestaande logo. Gelijktijdig werkte onze projectmanager het functioneel ontwerp (FO) van de nieuwe site uit, samen met onze tekstschrijver. Die ging vervolgens aan de slag met het schrijven van hapklare websiteteksten.

Active Creations

Concept doorvertalen in webdesign

Onze ontwerpster vertaalde het FO door in een kleurrijk webdesign, waarin een aantal leerlingen en medewerkers van ‘t Ravelijn een belangrijke rol spelen. Zij beelden het bedachte concept uit, door allen hun duim omhoog te steken. Als klap op de vuurpijl togen we naar Steenwijk om alle medewerkers op de foto te zetten. Daar zagen we een prachtige onderwijslocatie en expertisecentrum, waar ook het basisonderwijs en ouders terechtkunnen voor advies.

Bekijk het eindresultaat

We staken er spontaan onze duimen van omhoog. En het eindresultaat? Daar zijn we erg trots op! Bekijk de website hier: www.oecravelijn.nl

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze vegetariër neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Ook letterlijk roeit -ie met de riemen die hij heeft. In zijn eigen skiff.

Karsten

Procesverbeteraar &
Projectcoördinator
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker

Bekijk meer projecten

Active Creations

Geheim recept voor Van Dijk

Geheim recept voor Van Dijk
Active Creations

Merkbouw voor Marinaveste Campevaer

Merkbouw voor Marinaveste Campevaer

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Judith voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »