Merkversterking Corso Klooster

Het grootste verlichte corso ter wereld rijdt rond in Sint Jansklooster. Een 2-daags evenement, gedragen door 2500 vrijwilligers. Werkelijk alle inwoners van het dorp zijn actief om te laten zien wat een klein dorp groot maakt! Zoveel passie, toewijding en trots verdient waardering. Lokaal, regionaal, landelijk en zelfs internationaal. Om daaraan te werken, gingen we met Corso Sint Jansklooster een merkversterkende samenwerking aan.

Active Creations

CORSOCIALS MAKEN

Met een doorontwikkeling van logo en huisstijl zetten we de eerste stap. Daarna maakten we een contentjaarplan voor alle social mediakanalen van dit beeldbepalende evenement van de provincie Overijssel. In samenwerking met enkele vrijwilligers leveren we daar coördinerend en uitvoerend onze bijdrage aan.

Ook ontwikkelden we de Corso Klooster app voor dit topevenement, door Unesco toegevoegd aan de lijst van cultureel immaterieel erfgoed. Design, techniek, teksten; alles namen we voor onze rekening. Met een prachtige mix van praktische info, achtergronden en actualiteiten als resultaat. App jij hem nog niet gezien? Ga dan dan snel naar de App store of Play store!

Jouw ticket(s) kopen? http://corsoklooster.ticket4event.nl

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »