Nieuwe merkbeleving voor Akorda!

Akorda ondersteunt scholen en kinderopvangcentra rond HR- en salarisadministratie, financiële dienstverlening, juridische belangen en wet-en regelgeving. Wij zorgden voor nieuwe merkbeleving!


Active Creations

Merkidentiteit

Tijdens een inspirerende identiteitssessie in onze Merkmakerij diepten we met Tina, Delina en Jordy het ‘waarom’, ‘hoe’ en ‘wat’ van hun bedrijf uit. Ook de doelgroepen, het concurrerend landschap en de tone of voice kwamen aan bod. Al deze input verwerkte onze tekstschrijver Martijn in een bloemrijk merkverhaal, dat ontwerper Wilko als basis gebruikte voor het visuele deel van de nieuwe merkidentiteit, inclusief nieuw logo en huisstijl.

Realisatie van de nieuwe site

Met de merkidentiteit als krachtige basis stortte onze ontwerpster Jill zich op het functionele ontwerp van de nieuwe site. Die goot zij vervolgens in een pakkend webdesign, dat onze webdeveloper Maarten verwerkte in een intuïtief werkende website. Tot slot schoot Wilko de nieuwe foto’s, zowel op locatie bij Akorda als bij de klanten die zij al bedienen.

De nieuwe website heeft merkgroei als duidelijk doel. Daarom spreekt het nieuwe online visitekaartje beleidsbepalers in het onderwijs en de kinderopvang rechtstreeks aan. Centrale boodschap daarbij is het concept dat wij uitrolden: Support voor onderwijs en kinderopvang, zodat jouw team optiemaal kan presteren. 

Active Creations

Bekijk de nieuwe website

En het eindresultaat? Daar zijn we net zo blij mee als Akorda zelf! Benieuwd geworden? Neem een kijkje op akorda.nl 

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze vegetariër neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Ook letterlijk roeit -ie met de riemen die hij heeft. In zijn eigen skiff.

Karsten

Procesverbeteraar &
Projectcoördinator
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Active Creations

Nieuwe uitstraling Mimosa

Nieuwe uitstraling Mimosa
Active Creations

Identiteit en huisstijl - Portobox

Identiteit en huisstijl - Portobox

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »