Nieuwe merkidentiteit voor Boer Staphorst!

Boer Staphorst biedt jou de grootste woonbeleving van Noord-Oost Nederland. Je vindt er werkelijk alles voor thuis! We kregen de vraag om rond dat concept een compleet nieuwe tekstuele en visuele merkidentiteit te creëren. Omdat wij daarvoor alles in huis hebben, een opdracht waarin wij ons heerlijk thuis voelden.

Active Creations

Met een rondleiding in de woonwinkel en een identiteitssessie als basis schreven we een merkverhaal. Het overkoepelende concept ‘Alles voor thuis’ legden we daarin tweeledig uit. Boer Staphorst heeft niet alleen alles voor thuis, maar geeft ook alles voor thuis.

Thuis bij Boer

Het onderscheidende vermogen van Boer Staphorst verwerkten we in een nieuwe slogan: ‘Dé thuisbasis voor jouw woondromen!’. En vertaalden we door in drie quotes: ‘Thuis in inspireren’, ‘Thuis in adviseren’ en ‘Thuis in realiseren’.

Visueel gaven we die boodschappen een eigen gezicht met een vernieuwde uitstraling. We borduurden voort op het bestaande en alom bekende logo. Maar daar voegden we een compleet andere huisstijl aan toe.

Active Creations

Externe marketingafdeling

Na een enthousiast ontvangen merkpresentatie opereren we inmiddels als de externe marketingafdeling van Boer Staphorst. De nieuwe merkidentiteit vormt steeds het fundament voor alle uitingen die Boer nu intern maakt. Daarbij kijken wij als identiteitsbewaker over de schouders mee.

Een samenwerking die staat als een huis!

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze vegetariër neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Ook letterlijk roeit -ie met de riemen die hij heeft. In zijn eigen skiff.

Karsten

Procesverbeteraar &
Projectcoördinator
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Active Creations

Heldere blik op Bright Side Croatia

Heldere blik op Bright Side Croatia
Active Creations

Conceptontwikkeling Breman Machinery

Conceptontwikkeling Breman Machinery
Active Creations

Nieuwe merkstijl voor Sheph Solutions geschapen

Nieuwe merkstijl voor Sheph Solutions geschapen

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »