Nieuwe website voor Christelijk College Groevenbeek!

Christelijk College Groevenbeek is een middelbare school, met een internationaal karakter en een breed onderwijsaanbod. De in Ermelo en Putten gevestigde school wilde graag zijn website vernieuwen en klopte daarom bij ons aan. Een prachtig project, waarin we niet alleen een nieuwe site bouwden, maar onder meer ook een geheel nieuw logo & huisstijl ontwierpen!

Active Creations

Groevenbeek is een bijzondere school, waar ze leerlingen een grote diversiteit aan mogelijkheden bieden. Dat gaat van vmbo BBL tot atheneum en tweetalig vwo, waarbij je zelfs kunt kiezen uit talen Chinees en Spaans. Ook kunnen de jongeren rekenen op verschillende uitwisselingen & excursies naar het buitenland.

Identiteitssessie

Die vele mogelijkheden en het internationale karakter kwamen ook duidelijk terug in de identiteitssessie die we met Groevenbeek hielden. In onze Merkmakerij stelden we samen scherp wat deze middelbare school nog meer zo onderscheidend en populair maakt.

Website

Het merkverhaal dat hier vervolgens uitrolde, diende als uitgangspunt bij het ontwerp van het nieuwe logo en de huisstijl. Dit werd een kleurrijke, speelse en tot de verbeelding sprekende visuele identiteit. Deze verwerkten we, samen met het merkverhaal, in de nieuwe, grotendeels zelf te beheren site. Waarna de school dus zelf aan de slag kon met de verdere vulling.

Tot slot hielpen we Groevenbeek ook nog met het realiseren van nieuwe baniervlaggen, die nu buiten voor de school staan te wapperen.

Active Creations Active Creations

Bekijk het resultaat

Op het knallende resultaat zijn we erg trots! Neem een kijkje op de nieuwe website van Christelijk College Groevenbeek!

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze wielren-kenner neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Voelt -ie wel even negatieve energie? Dan slaat hij dat van zich af tijdens de wekelijkse bokszaktraining.

Karsten

Projectmanager &
UX ontwerper
Procesverbeteraar
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker

Bekijk meer projecten

Active Creations

Een dag vol dankbaarheid voor HEBO!

Een dag vol dankbaarheid voor HEBO!
Active Creations

Website De Goede Watersport

Website De Goede Watersport

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »