On(der)wijs gave website voor Accrete!

Al jarenlang hebben we een erg prettige samenwerking met Accrete. Deze aanbieder van kinderopvang en basisonderwijs wilde graag zijn website vernieuwen. En daarnaast die van zijn 16 locaties in gemeenten Steenwijkerland en Zwartewaterland. Een prachtige opdracht, waar we vol energie mee aan de slag gingen!

Active Creations

Niet lang hiervoor maakten we ook al de afzonderlijke ‘werken bij’-site van Accrete. Deze opzet en huisstijl - waar ze erg blij mee waren - trokken we door naar de nieuwe website.

Na goed overleg met verschillende medewerkers van Accrete, over hun ideeën en wensen, maakten we het functioneel ontwerp van deze uitgebreide site. Ook ging onze grafisch ontwerpster aan de slag met de doorvertaling van de nieuwe huisstijl naar het webdesign. Onze tekstschrijver boog zich over de websiteteksten, zowel over Accrete zelf als de 16 verschillende locaties. En onze webdeveloper nam de sitebouw voor zijn rekening.

Portretfotografie

Een ander belangrijk onderdeel was de portretfotografie van medewerkers, op het hoofdkantoor en de zestien locaties. Met onze camera, studioflitsers en rollerbanner met een speciaal uitgekozen achtergrond togen onze fotografen naar de verschillende kindcentra. Daar zetten we een groot deel van de ruim 400 Accrete-medewerkers op de foto. Verder gingen we bezig met een goede online vindbaarheid in Google; oftewel SEO. 

Aansprekend eindresultaat

Zo ontstond een aansprekende, uitgebreide website, waarop het kernverhaal en de vele voordelen van Accrete en zijn kindcentra naar voren komen. Het perfecte visitekaartje aan ouders die op zoek zijn naar een school of kinderopvang voor hun kinderen. En het eindresultaat? Daar zijn we on(der)wijs trots op!

Bekijk hier de nieuwe website van Accrete: www.accrete.nl

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze vegetariër neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Ook letterlijk roeit -ie met de riemen die hij heeft. In zijn eigen skiff.

Karsten

Procesverbeteraar &
Projectcoördinator
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Vakantieman

De meren en bossen van Zweden. Daniel is erdoor gegrepen. Vakanties brengt hij er graag met zijn vrouw en kinderen Elyse, Jefta en Joas door. Thuis is de sportschool zijn favoriete locatie!

Daniël

Uitpluizer & SEO-specialist

Bekijk meer projecten

Active Creations

Duim omhoog voor nieuwe website van 't Ravelijn

Duim omhoog voor nieuwe website van 't Ravelijn
Zwartewaterland in zicht

Zwartewaterland in zicht gebracht

Zwartewaterland in zicht gebracht
Active Creations

Banketbakkerij Ekkelenkamp: een smakelijke case!

Banketbakkerij Ekkelenkamp: een smakelijke case!

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »