Verder gebouwd aan het merk van Noest Bouw!

In 2019 startten Arno Bovendeur en Roeland van Benthem hun eigen bouwbedrijf. Met naamcreatie, logo/huisstijl en een online visitekaartje ondersteunden we Noest Bouw daarbij. Later creëerden we onder meer ook bouwhekdoeken en signing op bussen en materieel. De twee wilden nu een volgende stap zetten!

Active Creations

Namelijk een nieuwe website, waarop hun meerwaarde, diensten en projecten te vinden zijn. Ook hier hielpen we de mannen uit Sint Jansklooster graag bij!

Identiteitssessie

We startten dit project met een identiteitssessie. Zo konden we de merkidentiteit van Noest Bouw helemaal naar het nu brengen en weer scherp op papier krijgen. Het merkverhaal dat daar uitrolde, diende als basis voor de bouw van de nieuwe website.

Bouw van de website

We dachten vervolgens het functioneel ontwerp uit, gingen aan de slag met het webdesign, schreven de websiteteksten en bouwden natuurlijk de daadwerkelijke website. Ook bezochten we een aantal projecten van Noest Bouw, om passende foto’s van hun werkzaamheden te schieten. 

Verder interviewden we een aantal klanten, die vertelden hoe zij Noest Bouw hebben ervaren. Deze verhalen zijn eveneens op de nieuwe site te lezen. Ook schreven we een persbericht over hun 5-jarig bestaan en de nieuwe website, die we deelden met de lokale media.

Active Creations

Bekijk het resultaat

Zo werd dit een prachtig project, waarbij we met veel plezier verder bouwden aan het merk van Noest Bouw. Benieuwd naar het eindresultaat?

Bekijk de website van Noest Bouw!

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Sport & muziekman

Wie Julian zoekt, kan hem op drie plekken vinden: het voetbalveld, de sportschool of bij muziekevenementen. Met zijn vrienden en vriendin brengt hij er vele uurtjes door.

Julian

Onderzoeker & Online marketeer

Bekijk meer projecten

Active Creations

Geheim recept voor Van Dijk

Geheim recept voor Van Dijk
Active Creations

Website Centrum voor Werkgeluk

Website Centrum voor Werkgeluk
Active Creations

Huisstijl en website Studio Riley

Huisstijl en website Studio Riley

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »