WarmteMeesters: een Meesterlijke case!

Hoe laten we particulieren op een makkelijke én leuke manier een geschikte warmtepomp voor hun woning vinden? Broers Gijsbert en Stephan Verhoek vonden het antwoord in een vooruitstrevend bedrijf in warmtepompen: WarmteMeesters. Wij mochten onze bijdrage leveren aan het creëren van een aansprekende merkidentiteit!

Active Creations

Dat traject begon - zoals altijd - met een identiteitssessie in onze Merkmakerij. Met gerichte vragen kwamen we zo tot de unieke meerwaarde, kernwaarden, visie & missie en tone of voice van WarmteMeesters. Ook brachten we hun doelgroepen, aanbod en het concurrerend landschap in kaart. De uitkomsten verwerkte onze tekstschrijver in een bondig merkverhaal, dat als blauwdruk diende voor het vervolg van dit project.

Twee websites

Onze grafisch vormgever ging aan de slag met het ontwerp van een sprankelend logo & huisstijl. De projectmanager werkte het functioneel ontwerp uit voor de nieuwe website, gevolgd door het webdesign. En onze tekstschrijver pende pakkende websiteteksten op ‘papier’.

Parallel aan de bouw van hun hoofdsite realiseerden we een afzonderlijke ‘werken bij’-site voor WarmteMeesters. Beide zagen vlak na elkaar het levenslicht. Ook nu de 2 sites in de lucht zijn, blijven we hun merk verder versterken. En dat doen we met plezier, want de samenwerking is top!

Active Creations

Bekijk de sites

Benieuwd naar de twee websites van WarmteMeesters? Bekijk ze hier: www.warmtemeesters.nl & www.wordwarmtemeester.nl.

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze vegetariër neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Ook letterlijk roeit -ie met de riemen die hij heeft. In zijn eigen skiff.

Karsten

Procesverbeteraar &
Projectcoördinator
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Vakantieman

De meren en bossen van Zweden. Daniel is erdoor gegrepen. Vakanties brengt hij er graag met zijn vrouw en kinderen Elyse, Jefta en Joas door. Thuis is de sportschool zijn favoriete locatie!

Daniël

Uitpluizer & SEO-specialist

Bekijk meer projecten

Active Creations

Website voor Energiek Zwartewaterland

Website voor Energiek Zwartewaterland
Active Creations

Make-over Bar & Café Bij Helmuth

Make-over Bar & Café Bij Helmuth

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »