Website Renaultdealer Van Kesteren

De contentmarketing verzorgden we al een tijdje voor Renaultdealer Van Kesteren. Zowel voor de vestigingen in Kampen als in Zwartsluis. En omdat we veel voordeel zagen in een optimale wisselwerking tussen die content en hun website, mochten we een gloednieuwe digitale thuisbasis voor Van Kesteren ontwikkelen.

Active Creations

Al onze knowhow aangesproken

Nieuwsberichten, blogs, klantverhalen, actie-aankondigingen. Via sociale en lokale media gaven we Van Kesteren er on- en offline een vakkundig, betrouwbaar en gastvrij gezicht mee. Een uitstraling die we door wilden trekken op de nieuwe website. Een omgeving die niet alleen op het product en diensten gericht is, maar op alles waar Van Kesteren voor staat.

Al onze knowhow spraken we daarvoor aan. We dachten goed na over het concept, de indeling en het ontwerp. Vervolgens schreven we teksten en maakten we foto’s. Niet alleen van de showroom, maar ook van de werkplaats en medewerkers. Ook zorgden we ervoor dat zowel het nieuwe, als het gebruikte aanbod van occasions uitgebreid naar voren komt. Alles met het doel om Van Kesteren te positioneren zoals ze zijn: onderweg betrouwbaar. En in de werkplaats en showroom vakkundig en gastvrij.

Benieuwd naar het resultaat? Ga naar vankesterenrenault.nl en ontdek waarom het met en bij Van Kesteren fijn thuiskomen is.

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Een (Inter)welkome rebranding

Een (Inter)welkome rebranding
Active Creations

Rebranding voor Fysiopraktijk Gea Schouten

Rebranding voor Fysiopraktijk Gea Schouten
Active Creations

Spaardoosjes voor de Hervormde kerk

Spaardoosjes voor de Hervormde kerk

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »