Referenties Deze klanten hielpen we al met het starten of groeien van hun merk!

We realiseren graag bijzondere projecten, waarmee we jou blij maken. Het wordt nog leuker als wij mooie feedback op ons werk mogen ontvangen.

Active Creations

"Mijn site fungeert écht als visitekaartje. Het verhaal, de uitstraling; alles klopt en past bij mij. Een ID-sessie bracht de kern en meerwaarde van mijn bedrijf boven water. Daarna verrasten ze me met hun creativiteit in woord en beeld."

Siljan MKB - Christina Draaisma

‘Alles klopt en past bij mij’
Active Creations

"De NRZ (Nationale Raad Zwemveiligheid) stelt onze manier van on- en offline presentatie als voorbeeld voor andere zwemscholen. Dat zegt alles over wat Active tekstueel en visueel al jarenlang voor ons betekent."

Zwemschool Nemo - Willemijn Spijkerman

‘Active laat het plezier van ons afspatten’
Active Creations

“Ik ben me gaan realiseren dat content heel belangrijk is om online zichtbaar te zijn”, vertelt Sikko. “Het is prettig om hierin ontzorgd te worden. Het contentplan speelt daarin een belangrijke rol."

MEED - Sikko Luinge

‘Active heeft een goede kijk op hoe je innovaties in de markt zet’
Active Creations

"Een verbouwing grepen we aan als moment om De Kaaihof een nieuwe uitstraling te bezorgen. De sfeer en beleving van onze locatie vertaalde Active in woord en beeld prachtig. Die nieuwe look en feel heeft ons veel gebracht."

De Kaaihof - Jennifer van Dalfsen

‘Beleving en sfeer gecreëerd die bij De Kaaihof past’
Active Creations

"Ik wilde me focussen op CE-markeringen voor jachtbouwers en -ontwerpers. Active liet me daarom nadenken over mijn merk. Waar wilde ik naartoe? Dat leidde tot een prachtig merkverhaal; de basis voor een nieuw logo en huisstijl en website."

Radar Scheepsexperts - Renze Dijkstra

‘Active laat je nadenken over waar je staat en waar je naartoe wilt’
Active Creations

"Active heeft elk specialisme voor marketing in huis. Eerst zetten al die professionals ons merk in de basis neer met logo, huisstijl en website. Daarna draaiden we vele on- en offline campagnes. Ze creëerden en vergroten zo onze naamsbekendheid."

De Groentemannen - Wout Timmerman

‘Met ludieke campagnes onze naamsbekendheid vergroot’
Active Creations

"Een prachtig starttraject voor mijn merk doorlopen. Na een ID-sessie bedachten ze mijn bedrijfsnaam, schreven ze mijn merkverhaal, ontwierpen ze mijn logo en huisstijl, schoten ze mijn foto's en bouwden ze mijn website. Wat een creativiteit!"

De Vitalisman - Fred Wijma

‘Mijn merk een gezicht gegeven’
Active Creations

“We waren heel positief verrast. Heel anders dan wel zelf hadden kunnen bedenken. Active heeft een bepaalde smaak bij ons gevonden, waarvan we ons van tevoren niet expliciet bewust waren."

Energiek Zwartewaterland - John Bakker

‘Active heeft heel goed onze stijl en identiteit gevangen’
Active Creations

"We zochten meer waardering voor ons beeldbepalende evenement van de provincie Overijssel. Al het werk dat ons kleine dorpje van 2500 inwoners verzet, zette Active met een prachtig social mediaplan en gloednieuwe app in de spotlights."

Corso Klooster - Ronnie Rook

‘Met storytelling waardering voor ons evenement gecreëerd’
Active Creations

Zakelijke en privéfeesten stylen met bloemen. Dat was mijn droom. Om die waar te maken, vroeg ik Active of ze me richting die doelgroepen konden positioneren. Met een nieuw merkverhaal, logo en huisstijl en website is dat meer dan gelukt."

Bloemijn - Willemijn Beens

‘Dankzij Active de juiste doelgroepen gevonden’
Active Creations

"Als verloskundigenpraktijk zochten we naar een nog professionelere uitstraling. Active bezorgde ons die in woord en beeld. De reacties op de teksten, kleuren en vormen zijn lovend. Ze hebben onze praktijk echt neergezet zoals we daadwerkelijk zijn."

Verloskundigen Staphorst-Rouveen - Dorien Post

‘Lovende reacties op nieuwe stijl ontvangen’
Active Creations

“Ik had niet een bepaalde ontwerpstijl in gedachten voor Bij Frank. Ik wilde me laten verrassen. Dat is gelukt. Het logo en de huisstijl pasten heel goed bij het geheel. Krachtig en duidelijk.”

Hotel Zwartewater & Bij Frank - Sander Frank

‘Je merkt dat Active een echt team is’
Team - Active Creations

Wie creëren jouw sterke merk?

Referentie - Active Creations

Jouw referentie achterlaten?

Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »