Website laten maken (regio Zwolle) én je merk versterken!

Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf of organisatie in regio Zwolle? Hoe fijn is het dan als je websitebouwer méér kan dan alleen het bouwen van een knallende site. Een sterk merk bestaat namelijk uit vele puzzelstukken, waarvan je site er één is. Ook onder meer je merkidentiteit, teksten, fotografie, logo en huisstijl spelen een belangrijke rol. Is de puzzel compleet? Dan pas zien jouw doelgroepen het hele merkbeeld. En trek je klanten aan die bij je bedrijf passen. Wij helpen je graag met het uitpuzzelen van je merk. Sterker nog, dan springen we een gat in de lucht!

website-laten-maken-zwolle-active-creations

Waarom een website laten maken door Active Creations?

 • Een knallende en veilige SEO-website, die je zelf kunt beheren
 • Alles-onder-één-dak-aanpak voor de bouw van je site
 • O.a. sitebouw, teksten, ontwerp, fotografie en contentmarketing
 • Een identiteitssessie die je merk tot leven brengt
 • Specialisten die ook naderhand je merk blijven versterken

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in →

Een website laten maken, begint met je merkidentiteit

Het maken van een website die past als een maatpak, kan niet zonder je merk door en door te kennen. Daarom starten wij altijd met een identiteitssessie in onze Merkmakerij in Zwartsluis (regio Zwolle). Daarin gaan we sámen de diepte in en ontdekken we het waarom, wat en hoe van jouw bedrijf/organisatie. Ook gaan we in op je kernwaarden, doelgroepen en toekomstbeeld.

Naderhand werken onze tekstschrijvers dit uit in een helder en krachtig merkverhaal, waarin we je merk positioneren met een concept, tone of voice en merkbelofte richten je doelgroepen. Ook pakkende slogans en inspirerende quotes vind je daarin terug. Het verhaal helpt zowel ons team als jouw bedrijf om uit te dragen waar je merk écht voor staat.

Active gaf me de out-of-the-box ondersteuning die ik zocht voor een SEO-proof website

Aart Lameris - www.aartlameris.nl

Met logo & huisstijl naar een onvergetelijke (eerste) indruk

Dat geldt zeker ook voor je logo & huisstijl. Start je met je bedrijf? Dan bezorgen we je een onvergetelijke eerste indruk bij potentiële klanten. Is je bedrijf of organisatie al een tijd actief en wil je verder groeien? Dan bekijken we of je logo & huisstijl nog aansluiten bij je (nieuwe) merkidentiteit. Is dit niet het geval, dan staan onze creatieve grafische ontwerpers voor je klaar!

website-laten-maken-zwolle-active-creations

Ook voeren ze je nieuwe logo & huisstijl door op al je belangrijkste basisuitingen. Denk hierbij aan visitekaartjes, mailhandtekeningen, profiel- en headerafbeeldingen voor social media, bureaubladachtergronden en Word-sjablonen voor o.a. briefpapier en facturen. Zo straalt je merk in alles een krachtige uniformiteit uit. En herkennen jouw (potentiële) klanten je te allen tijde!

Active laat je heel dicht bij jezelf komen en je als ondernemer nadenken over wie je bent

Mirjam Mooiweer - www.schoonheidssalonmimosa.nl

Jouw website laten bouwen in Laravel

Nu er een krachtige visuele en tekstuele merkbasis staat, gaan we aan de slag met een overzichtelijk functioneel siteontwerp en een spetterend webdesign. Onze tekstschrijvers werken ondertussen alle teksten uit voor je website, inclusief aansporende call to actions. Desgewenst schrijven we ook overtuigende klantverhalen en waardevolle (SEO-)blogs voor jouw doelgroepen.

website-laten-maken-zwolle-active-creations

Daarna is het de beurt aan onze ervaren websitebouwers. Ze bouwen je website in Laravel; het meest gebruikte, geteste en ontwikkelde PHP-framework ter wereld. Het biedt haast oneindige mogelijkheden, grote flexibiliteit en betrouwbaarheid. Je wilt na de oplevering van je site natuurlijk ook zelf content kunnen uploaden en aanpassen. Daarom bouwen we een intuïtief en erg makkelijk te gebruiken Content Management Systeem (CMS).

Je kunt hiermee snel en eenvoudig content wijzigen of toevoegen (zoals nieuws en referenties). Maar ook zelf pagina’s toevoegen en opbouwen aan de hand van vooraf door ons gemaakte templates.

Bekijk wat we eerder al maakten

Benieuwd welke websites wij eerder al maakten? Bekijk hieronder een aantal voorbeelden (klik om direct naar de sites te gaan)!

Andere werkzaamheden die we graag voor je oppakken

Ook na de oplevering van je nieuwe website staat het team van Active Creations voor je klaar om je merk te blijven versterken. Je kunt hierbij denken aan:

 • Animaties
 • Video’s
 • Signing
 • Autobestickering
 • Flyers
 • Folders
 • Brochures
 • Advertenties
 • Persberichten
 • Nieuwsbrieven
 • Promomateriaal
 • Social media-plannen
 • Podcasts
 • Online campagnes
 • Offline campagnes
 • Klantreis vastleggen
 • Marketing- en communicatieplan

Jouw website laten maken door Active Creations?

We hopen dat je een goed beeld hebt gekregen van onze werkwijze. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? We leren jou en je bedrijf/organisatie graag kennen in een kennismakingsgesprek in onze Merkmakerij in Zwartsluis (regio Zwolle)!

Website laten maken? Neem contact op met Maartje om een afspraak in te plannen. →

website-laten-maken--zwolle-contact

Bekijk wat we eerder al maakten

Nog meer van onze creaties bekijken? Op onze site vind je een uitgebreid portfolio.

Marketingtips

Wij plaatsen regelmatig content die jou helpt je merk te versterken. Blogs, podcasts en video's: je vindt ze op onze site.

Bekijk onze marketingtips! →

Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »