Bekijk hoe onze Merkmakerij tot stand kwam, met local support!

Support your locals! In deze moeilijke coronatijd een veelgehoorde kreet. Ook wij scharen ons daar volledig achter. Sterker nog, we doen het bij Active Creations al bijna 20 jaar. Elkaar steunen, de handel gunnen en niet uitknijpen tot de laatste euro. En inderdaad, juist ook in tijden als deze, waarin het water bij veel bedrijven tot aan de lippen staat.

Een prachtig voorbeeld is onze nieuwe Merkmakerij. Vol trots namen wij begin augustus intrek in ons nieuwe onderkomen aan de Grote Kranerweerd. Maar dat had niet gekund zonder de hulp van vele bedrijven uit Zwartsluis en omgeving, elk met hun eigen specialiteit. We werden klant van onze klanten. Wij hielpen hen met de versterking van hun merk. Zij hielpen ons bij de realisatie van een inspirerend gebouw, waarin we vol energie onze creaties kunnen produceren. Bekijk in deze video hoe onze vakkundige partners de Merkmakerij realiseerden. En zo óns merk versterkten!

Met het einde van een bewogen jaar in zicht wensen we je een prachtig en gezond 2021! En zoek je nog een goed voornemen voor het nieuwe jaar? Je raadt het al; support your locals! Wij zijn vol vertrouwen dat we met elkaar het nieuwe jaar goed doorkomen!

Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »