Burgemeester Bilder bezoekt Active Creations op Dag van de Ondernemer

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer. Een dag waarop ondernemers dit jaar bedankt worden voor hun lef en flexibiliteit met name ook in onzekere tijden. Namens de gemeente Zwartewaterland kwam niemand minder dan burgemeester Eddy Bilder zijn dankbetuiging persoonlijk overbrengen aan Active Creations-directeur Hans Winter.

Active Creations

Hooggeëerd bezoek dus aan de Grote Kranerweerd 8. Daar werd de burgervader met alle egards ontvangen in De Merkmakerij. In het gloednieuwe onderkomen van het marketing- en communicatiebureau uit Zwartsluis stonden de koffie en het inmiddels befaamde Merkpijpje voor Bilder klaar.

De Merkmakerij met eigen ogen zien

Nadat de burgemeester het zich had laten smaken en de meegebrachte bloemen aan Winter overhandigde, kreeg hij een rondleiding door De Merkmakerij. Dé reden dat hij Active Creations met een bezoek vereerde. Want de drie ondernemers die Bilder persoonlijk kwam bedanken, hadden gemeen dat ze recent een nieuwe locatie betrokken.

“Ik was als voormalig aannemer heel nieuwsgierig naar De Merkmakerij”, vertelde Bilder tijdens de tour. “Ik had al veel gehoord over de prachtige stijl en ben nu zelf ook onder de indruk geraakt. Het ziet er allemaal prachtig uit en er hangt een gemoedelijke sfeer.” Na de rondleiding volgde in De Merkproeverij een gesprek met Winter.

Waardering voor lokale betrokkenheid

Daarbij passeerden onder andere de actieve rol die Active Creations speelt voor het bedrijfsleven en de maatschappij in Zwartewaterland de revue. Winter: “We voelen ons lokaal betrokken. Daarom dragen we graag bij aan de groei van bedrijven, verenigingen en evenementen in Zwartewaterland. Zowel met ons werk als met sponsoring.”

Het burgemeesterlijke bezoek eindigde met een dankwoord van Winter, die Bilder bedankte voor de interesse in zijn bedrijf. “De agenda van de burgemeester zal ongetwijfeld bomvol staan. Dan is het mooi dat hij toch de tijd neemt om langs te komen. Het toont dat we in Zwartewaterland een betrokken burgemeester hebben.”

Uiteraard vertrok Bilder niet met lege handen. Active-glimlach Judith overhandigde hem een Active-tas met daarin het Active-spel en enkele Active-versnaperingen.

Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »