Conceptontwikkeling Breman Machinery

Van volledige reuzenraden tot onderdelen voor ruimtevaartschepen. Als het gaat om de uitdagendste totaalproducten of meest kritieke componenten van extreem gewicht en enorme afmeting moet je bij Breman Machinery zijn. Hun vakmannen maken het, met minutieuze precisie. Die boodschap nóg duidelijker kenbaar maken bij de branches waarin het 150-jarige smedenfamiliebedrijf actief is. Dat was de uitdaging die we met extreme precisie aangingen.

Active Creations

Het geheim van de smid

Met een uitgebreide identiteitssessie leerden we alle ins en outs rond Breman Machinery kennen. Die opgedane kennis zetten we in om het bedrijf te herpositioneren. Dat deden we door hun bedrijfsverhaal op papier te zetten, een concept te ontwikkelen rond het thema ‘ontdek het geheim van de smid’ en daaromheen bijpassende taglines, slogans en quotes te bedenken.

Met dit nieuwe concept als basis rolden we de boodschap van Breman Machinery uit over diverse communicatiemiddelen. We creëerden een geheel eigen huisstijl in de bestaande kleurstellingen. Net als het concept vertaalden we die door naar een gloednieuwe website. Design, techniek, tekst, fotografie en video; we verzorgden het allemaal.

Om de nieuwe koers en uitstraling te presenteren aan alle werknemers, maakten we een corporate video voor Breman Machinery. Zo ontrafelden we aan alle lassers, frezers, walsers, zetters en stralers, dat zij het zijn die het geheim van de smid vormen.

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Jubileumvuur brandt voor Rook

Jubileumvuur brandt voor Rook
Active Creations

Outside the (Rewater)box gedacht!

Outside the (Rewater)box gedacht!

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »