Een Overijsselse techniek uitdaging

Goed voorbeeld doet goed volgen. Nadat we afgelopen zomer de volledige marketing en communicatie verzorgden rond het project Leve(n)lang Gelders Vakmanschap van de provincie Gelderland, klopte deze herfst een door de provincie Overijssel samengestelde regiegroep bij ons aan. Met de Overijsselse Techniek Uitdaging lanceerden zij een vergelijkbaar initiatief om ook in onze thuisprovincie het tekort aan technisch personeel aan te pakken.

Active Creations

Klusteam Active Creations

Omdat we het wiel niet opnieuw hoefden uit te vinden, herstelden we binnen Active Creations het klusteam van Leve(n)lang Gelders Vakmanschap in ere. Alle bijgespijkerde kennis zetten wij in om ook in Overijssel werkzoekenden, werkenden en zzp-ers te interesseren voor een gesubsidieerd om-, bij- en herscholingstraject.

Nadat we een strategisch communicatieplan in de steigers hadden gezet, konden we aan de slag. We tekenden een huisstijl uit, ontwikkelden met passen en meten visitekaartjes, briefpapier en een e-mailhandtekening, draaiden een promotieflyer in elkaar, vonden een nieuwsbrief uit en stampten een nieuwe website uit de grond.

Talent aanboren

Bij alles wat we bedachten, ontwierpen en maakten, tapten we net uit een ander vaatje dan voor Gelderland. Zo boorden we ook rond deze opdracht onze talenten weer succesvol aan. Tot blijdschap van de initiatiefnemers achter de Overijsselse Techniek Uitdaging.

Meer weten over de Overijsselse Techniek Uitdaging? Ga naar de website.

Active Creations Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »