Nieuwe merkstijl voor Sheph Solutions geschapen

Sheph Solutions schept voor haar klanten oplossingen voor het beheer en het uitwisselen van productinformatie. Om de materie waar zij zich mee bezighouden begrijpelijk(er) in de markt te zetten, schakelden ze ons in. Dat leidde ertoe dat we een groeitraject met de eigenaren Martin Post en Gert-Jan Ter Harmsel ingingen.

Een ID-sessie en een daaruit voortvloeiend merkverhaal vormde de basis voor de merkgroei van Sheph Solutions. Daarna schakelden we door naar een nieuw logo met bijpassende huisstijl. Ook creëerden we het functionele ontwerp en het design voor hun nieuwe website, die Sheph Solutions vervolgens zelf bouwde. Wel schreven we alle webteksten en verzorgden we de fotografie. Met hun site als sterke (thuis)basis schreven we vervolgens een contentjaarplan om Sheph Solutions bij hun doelgroep op Linked-in in beeld te brengen. Een plan waar we maandelijks het uitvoerende gedeelte voor onze rekening nemen. 

Active Creations

Benieuwd naar het eindresultaat? https://sheph.nl/

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer

Bekijk meer projecten

Active Creations

Merkfundament voor De Betonstylisten

Merkfundament voor De Betonstylisten
Active Creations

Een (Inter)welkome rebranding

Een (Inter)welkome rebranding

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »