Nieuwe website voor Breman Wesco!

Van licht plaatwerk tot zware constructies. En van engineering, fabricage, mobilisatie tot vergaande service. Breman Wesco is een all-in-one partner voor werktuigbouwkundige apparatuur en installaties. Voor dit mooie bedrijf uit IJmuiden realiseerden we een compleet nieuwe website.

Active Creations

We startten dit merktraject met een compacte identiteitssessie, waarin we het bedrijf en zijn onderscheidende krachten goed leerden kennen. Breman Wesco maakt onderdeel uit van Breman Group B.V. uit Genemuiden; die we eerder al hielpen met onder meer een herpositionering en bouw van hun nieuwe website. De wereld van de werktuigbouwkunde was dus geen onbekende voor ons.

Website

Met de input uit de ID-sessie konden we door naar de volgende stap in het merktraject: het uitwerken van het functioneel ontwerp voor de nieuwe site. Daarin werkte onze tekstschrijver onder meer de diensten, unique selling points en een ‘werken bij’-pagina uit.

Onze grafisch vormgever ging aan de slag met het webdesign, op basis van het al bestaande logo van Breman Wesco en een aangeleverd huisstijlhandboek. Onze webdeveloper stortte zich op de bouw van de nieuwe site.

Active Creations

Bekijk het resultaat

Het resulteerde is een krachtige website, met daarop niet alleen het verhaal en de diensten van Breman Wesco maar ook een flink aantal gerealiseerde projecten. Benieuwd geworden? Bekijk hier de nieuwe website van Breman Wesco!

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze wielren-kenner neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Voelt -ie wel even negatieve energie? Dan slaat hij dat van zich af tijdens de wekelijkse bokszaktraining.

Karsten

Projectmanager &
UX ontwerper
Procesverbeteraar
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker

Bekijk meer projecten

Active Creations

Binnenklus voor Buitenbosch

Binnenklus voor Buitenbosch
Active Creations

Website Bonsink Jachtbetimmering

Website Bonsink Jachtbetimmering

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »