Seemly: webshop voor wandcirkels en muurcirkels

Wandcirkels (ook wel muurcirkels genoemd) zijn dé trend van dit moment op het gebied van wanddecoratie. Een cirkel, variërend van 40 tot 140 cm met daarop een creatieve, originele of juist authentieke print geeft je wand in huis (of op de zaak) meteen meer uitstraling. Zie het maar als het schilderij van de 21ste eeuw. Active Creations ziet in de wandcirkel een interessant ‘eigen’ product.

Ophangen van een muurcirkel

“We lopen al lange tijd rond met het idee om onze creativiteit en productkennis ook kwijt te kunnen in de particuliere markt. Een project waarmee we zelf een product in de markt zetten en al onze kennis op het gebied van (online) marketing in de praktijk kunnen brengen”, aldus Hans Winter, initiatiefnemer van het project binnen Active Creations.

Seemly – de webshop voor wand- en muurcirkels

Al meermaals is binnen Active Creations gebrainstormd over een dergelijk concept. Met name in de hoek van wanddecoratie. Maar doordat klantwerk voor gaat is het nooit van de grond gekomen. “Een tijdje geleden kwam Seemly.nl op ons pad, een webshop in muur- en wandcirkels. In het assortiment zien we wandcirkels met bijvoorbeeld dieren of natuur, maar ook de collectie van het Rijksmuseum (oude meesters) en samenwerkingen met kunstenaars en fotografen. De huidige eigenaar is de muurcirkelshop eind 2020 begonnen, maar liep tegen bepaalde grenzen aan. Daarop hebben wij besloten de shop in zijn huidige vorm over te nemen per oktober 2022. Hiermee kunnen wij een vliegende start maken.”

Groene wandcirkel Muurcirkel met bloemen boven de tafel Muurcirkel met het Melkmeisje en het Meisje met de parel

Uitbreiden en nieuwe muurcirkels maken

De komende tijd gaat Active Creations het concept Seemly verder uitbouwen. De webshop zal worden geoptimaliseerd, de advertenties worden opgeschaald en uiteraard kunnen we al onze kennis en creativiteit op marketinggebied kwijt in dit project. Het geeft ons bovendien de mogelijkheid om nog meer kennis en ervaring op te doen met webshops en de marketing daarvan. Ook het ontwerpen van de prints op de muurcirkels doen we uiteraard in eigen huis. “Enerzijds is het voor ons een experiment, anderzijds gaan we de opgedane kennis en ervaring ook gebruiken voor onze klanten. Een win-win situatie.”

Benieuwd? Neem een kijkje op www.seemly.nl.

Muurcirkel van een Schotse hooglander
Muurcirkel met rozen Muurcirkel boven de bank

Bekijk meer projecten

Active Creations

De Lisdodde: een buitengewoon leuke case!

De Lisdodde: een buitengewoon leuke case!
Active Creations

Website De Goede Watersport

Website De Goede Watersport

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »