​Website Winterieurs

Droominterieuren voor bedrijven, scholen en overheidsinstellingen functioneel maken met een adviserende, coördinerende en realiserende rol. Dat is wat Harm Winter doet. We mochten zijn bedrijf positioneren en er een naam, logo, huisstijl, stationary, fotografie, website, advertentie en introductiecampagne voor ontwikkelen.

Active Creations

Wintertijd

Zo was het in december en januari toch nog Wintertijd bij Active Creations. En met Winterieurs, jouw interieuraannemer! lieten we Harm absoluut niet in de kou staan. Benieuwd naar het eindresultaat dat onze conceptuele creatievelingen, grafische vormgevers, tekstschrijver, fotografe en webbouwer realiseerden?

Ga naar https://winterieurs.nl.

Active Creations

Active Creations
Active Creations

Active Creations
Active Creations
Active Creations

Active Creations
Active Creations

Terug naar het overzicht

Ontmoet het team dat
werkte aan dit project

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily nu een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybal- en atletiekvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »