'De nieuwe merkidentiteit draagt bij aan onze groei'

Of je nou huizen bouwt, goederen vervoert, auto’s verkoopt, brood bakt, vlees snijdt, meubels maakt, vee houdt, producten verhuurt, installaties verzorgt of advies levert, als MKB’er of ZZP’er wil jij datgene doen waar jij goed in bent: ondernemen! Je tijd verdoen met zaken die niets met jouw tak van sport te maken hebben? Dat wil je het liefst vermijden… Past deze gedachtegang bij jou? Dan is G&A jouw externe ICT-afdeling. Wij mochten het bedrijf van Gerco Knoll en Alberto Schra van een nieuwe merkidentiteit voorzien.

Active Creations

Hiermee versterk(t)en we het merk G&A

 • Merkverhaal
 • Logo & Huisstijl
 • Visitekaartje, mailhandtekening, etc.
 • Website
 • Fotografie
 • Signing
       - Aankleding pand
       - Bestickering bedrijfsauto’s
       - Ontwerp bedrijfskleding

Van een computerwinkel voor consumenten groeide G&A Computers steeds meer uit tot een ICT-dienstverlener voor zakelijke klanten. Om die ontwikkeling in woord en beeld duidelijk naar voren te krijgen, mochten wij het bedrijf van Gerco en Alberto van een nieuwe merkidentiteit voorzien. Gerco: “We wilden nog steeds een plek blijven voor onze particuliere klanten, maar tegelijkertijd doorgroeien in onze rol als externe ICT-afdeling voor MKB-bedrijven en ZZP-ers. Daar hadden we onze ideeën over, maar we zochten een partij die dat concreet kon maken.”

Prettig proces

Na een prettig kennismakingsgesprek bij Active Creations besloten Alberto en Gerco die taak toe te vertrouwen aan ons. “We voelden ons meteen thuis bij Active. De onderlinge omgang is heel natuurlijk: doe maar gewoon, dat is al gek genoeg. Dankzij die down to earth mentaliteit hangt er in het fraaie pand een fijne sfeer.” Ook het proces dat ons geschetst werd, sprak meteen aan. Met een ID-sessie wilden ze onze identiteit vangen en op basis daarvan ons tekstueel en visueel een gezicht geven. Pas als die merkbasis stond, wilden ze doorschakelen naar het creëren van middelen als website, stationary en signing.”

Active Creations

Anders naar zaken kijken

In de praktijk werd de waarde van dat proces bewezen. “Tijdens de sessie werden we echt de juiste kant op geduwd. Een tikkeltje eigenwijs, maar op een positieve manier. Ze lieten ons anders naar zaken kijken. Na afloop hadden we echt een wow-gevoel.” 

Datzelfde gebeurde bij de presentatie van het merkverhaal, het logo en de huisstijl. “Na afloop applaudisseerden we voor Active, zo mooi vonden we het! Wat ze voor ons creëerden, hadden we écht nodig om onze doelen te kunnen bereiken. Onder een nieuwe, maar vertrouwde naam: G&A.”

Active Creations Active Creations Active Creations

Blij met nieuwe uitstraling

Met de nieuwe merknaam- en identiteit als fundament rolden we vervolgens alle basiscommunicatiemiddelen voor G&A uit. “Met visitekaartjes, emailhandtekeningen, social media-uitingen, een nieuw design voor de website, fotografie en signing kreeg onze identiteit ook voor onze klanten en leveranciers een gezicht. Dat leverde ons van alle kanten veel complimenten op. Maar niet alleen daarom zijn we nog steeds ontzettend blij met onze nieuwe uitstraling. Dat is ook vooral omdat we nu de juiste doelgroepen aantrekken en als bedrijf verder groeien.”

Bekijk wat we maakten
Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »