‘Je merkt dat Active een echt team is’

Hotel Zwartewater is een begrip in Zwartsluis en wijde omgeving. Prachtig gelegen aan de gelijknamige rivier, grenzend aan Nationaal Park Weerribben-Wieden, kom je er helemaal tot rust. Maar dat niet alleen; ook voor inspirerende meetings, sfeervolle (bruilofts)feesten of smakelijke diners & lunches in restaurant Bij Frank kun je er terecht. Om laatstgenoemde op de (menu)kaart te zetten, klopte eigenaar Sander Frank bij ons aan.

HIERMEE VERSTERK(T)EN WE BIJ FRANK & HOTEL ZWARTEWATER

  • Logo & huisstijl voor Bij Frank
  • Websitedesign & -bouw voor Bij Frank
  • Websiteteksten
  • Fotografie
  • Signing
  • Contentmarketing
  • Campagnes

Als plaatsgenoten waren Hotel Zwartewater en Active Creations al bekenden van elkaar. Rond 2017 wilde Sander Frank zijn restaurant een nieuwe look & feel geven. Daarvoor zocht de ondernemer contact met ons. “We liepen er destijds tegenaan dat ons restaurant als minder toegankelijk werd ervaren door mensen die niet in ons hotel verbleven”, legt hij uit. “Dat gebeurt al snel bij een combinatie van hotel en restaurant. Dat wilden we doorbreken met een totaal andere uitstraling voor het restaurant. Een eigen identiteit voor Bij Frank, binnen die van Hotel Zwartewater.”

Ook graag jóuw merk versterken?

VRAAG EEN KENNISMAKINGSGESPREK AAN!

Krachtig en duidelijk ontwerp

Onze grafisch ontwerper Nadja creëerde daarom een uitgesproken logo en huisstijl voor Bij Frank. “Van tevoren hadden we het moodboard van onze interieurontwerper gestuurd”, legt Sander uit. “Ik had verder niet een bepaalde stijl in gedachten voor Bij Frank. Ik wilde me laten verrassen. Dat is gelukt. Het logo en de huisstijl pasten heel goed bij het geheel. Krachtig en duidelijk.”

Een team van specialisten

Active Creations verzorgde ook de websiteteksten, fotografie en signing voor restaurant Bij Frank. Denk daarbij aan menukaarten, informatieborden en reclamedoeken. Daarnaast versterken we het hotel zelf nog steeds met de creatie van social media-berichten, online mailings en campagnes.

“Ik ben positief over de samenwerking met Active”, zegt Sander. “De lijntjes zijn kort en ze denken met je mee. Het team is in de loop der jaren wel gegroeid, met ieder echt één specialisme. Vroeger waren ze met minder, met ieder verschillende specialismen. Daardoor zijn de lijntjes iets minder kort geworden. Maar dat vormt verder geen belemmering. Je merkt dat Active echt een team is.”

Bekijk wat we maakten
Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »