‘We werken altijd goed en fijn samen met Active’

Stichting Zwembaden Zwartewaterland (SZZ) en haar drie locaties zijn een begrip voor iedere zwemliefhebber in onze regio. Wij voelden ons dan ook als een vis in het water toen we aan de slag mochten voor zowel de stichting zelf als de zwembaden in Zwartsluis, Genemuiden en Hasselt. Met als eindresultaat vier prachtige websites! “We zijn heel tevreden en hopen dat de samenwerking in de komende jaren op dezelfde voet doorgaat”, aldus SZZ-manager Raymond Spijkerman.

HIERMEE VERSTERKTEN WE SZZ

  • Identiteitssessie & merkverhaal
  • Logo & huisstijl
  • Websiteteksten
  • Fotografie
  • Websitedesign & -bouw
  • Signing
  • Campagnes

Logo & huisstijl

In tegenstelling tot de meeste andere projecten begonnen we bij de zwembaden niet met een identiteitssessie. Die volgde op een later moment. “We hadden destijds al een website”, kijkt Raymond terug op die tijd. “We wilden klein beginnen en de site stapje-voor-stapje vernieuwen. We begonnen daarom eerst met een nieuw logo, huisstijl en lettertype. Dat bouwden we steeds verder uit.”

SZZ was erg content met het logo en de huisstijl. “Er kwam al heel snel iets uit dat we mooi vonden”, legt Raymond uit. “We hadden eerst een wat zakelijker logo, met herkenbaarheid voor iedere locatie. Daar bedacht Active een totaal nieuwe insteek voor, waarbij ze de bestaande kleuren toch heel subtiel lieten terugkomen. Wat ik een heel mooie vondst vond, waren de contouren van de kernen die verwerkt zijn in de logo’s.”

Websiteteksten

Na een identiteitssessie volgden het merkverhaal en de websiteteksten voor zowel de hoofdsite als de drie locatiesites. Het was in het begin even zoeken, legt Raymond uit. “Wat kun je van elkaar verwachten en hoe steek je bepaalde onderwerpen in? Wij moesten daarbij even op gang komen. Active is heel goed in het schrijven van teksten. Maar wij moesten natuurlijk wél de input leveren voor de zwemtechnische zaken. We zijn blij met het eindresultaat.”

Active Creations

Sessies over het gebruik van de site

Verder vielen de sessies met uitleg over de websites goed in de smaak. “Active nodigde meerdere van onze collega’s uit om training te geven in het gebruik ervan”, vertelt Raymond. “Daar hebben we veel aan gehad. Waar kunnen we content uploaden of dingen aanpassen? En wat kunnen we juist beter door Active laten doen? We werken met plezier op onze websites.”

Goede samenwerking voortzetten

Ook in algemene zin spreekt Raymond met veel waardering over de samenwerking met Active. “Die samenwerking is altijd goed en fijn”, legt hij uit. “Ze waren een tijdje even zoekende qua aanspreekpunt naar ons toe, door personeelswissels. Maar die route is nu weer goed. Ook vonden we het websitetraject lang, maar dat lag met name bij ons. Omdat het aanleveren van input stagneerde en we het project even on hold moesten zetten. Momenteel maakt Active onder meer nog advertenties en flyers en helpen ze ons met publicaties en grotere projecten op social media. We zijn kortom heel tevreden en hopen dat de samenwerking op dezelfde voet doorgaat in de komende jaren.”

Bekijk wat we maakten
Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »