Campagne renovatie De Kragge

Zul je net zien... Beleven we de warmste zomer sinds 1976, kan zwembad De Kragge niet anders dan haar deuren zes weken sluiten! Dat vraagt natuurlijk om uitleg.

Active Creations

Een kraakhelder communicatieplan

Het kon niet langer meer. Op de wand van het grote bassin vormden zich blaasjes. Als deze kapot zouden gaan, ontstonden er risico’s voor de sterkte van de basiswanden. Er zat niets anders op dan de wanden van het bassin te stralen en te voorzien van een nieuwe coatinglaag. En de beste periode was nou eenmaal in de zomervakantie, het moment waarop de zwemlessen even stilliggen. Maar ja… Als de mussen van het dak vallen en iedereen zoekt naar verkoeling, wil je juist naar het zwembad!

Hoog tijd om Jan Rook en Rob Spijkerman te helpen met een kraakhelder communicatieplan. We verstuurden persberichten naar de lokale media en zetten Facebook in om alle recreatiezwemmers te informeren over de sluiting en de reden voor dit besluit. Vanaf een week voor de heropening begonnen we op Facebook dagelijks af te tellen. Dat was ook het moment waarop we een flyer in Zwartewaterland en omstreken huis-aan-huis lieten verspreiden met de aankondiging van de heropening. En uiteraard ontvingen de lokale media daar opnieuw een persbericht over.

Spetterend einde

Bovendien bedachten we dat Jan en Rob best een cadeautje weg mochten geven om te vieren dat ze vanaf 27 augustus weer badmeestertje mochten spelen. De eerste 50 bezoekers van de dag ontvingen daarom een duikbril waarmee ze de vernieuwingen aan bad met eigen ogen konden inspecteren. Een spetterend einde van een campagne die deed wat hij moest doen: begrip creëren.

Ook een duik nemen in het gerenoveerde zwembad. Kijk op de website van De Kragge voor de openingstijden.

Active Creations Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Merkupgrade voor De Horlogemeesters

Merkupgrade voor De Horlogemeesters
Active Creations

Nieuwe naam en site voor Aquanaut Yachtcharter!

Nieuwe naam en site voor Aquanaut Yachtcharter!

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »