DuurSAMe positionering voor SamSam

Hoe brengen we het duurzame verhaal van SamSam in Zwartsluis nog beter voor het voetlicht? Dat was het vraagstuk waarmee wij voor Leontien Voorsluijs met plezier aan de slag gingen!

Active Creations

Tweedehands het nieuwe nieuw

Na een inspirerend winkelbezoek en een vruchtbare brainstormsessie werkten we onze bevindingen uit in een positionering, nieuw logo en passende huisstijl. Ook stelden wij een contentjaarplan op, met twaalf maandthema’s die het ‘duurSAMe’ verhaal van SamSam vertellen. Wij schrijven daarvoor de nieuwsberichten en maken de foto’s.

Met dit alles kan Leontien nog beter haar grote wens realiseren: mensen inspireren om ‘duurSAMer’ te leven, verspilling tegen te gaan en de houdbaarheidsdatum van producten (in het geval van SamSam: kleding) tot het uiterste op te rekken. Tweedehands wordt bij SamSam het nieuwe nieuw!

Meer weten? Neem een kijkje op de website van SamSam: www.samsamzwartsluis.nl

Active Creations

Terug naar het overzicht

Ontmoet het team dat
werkte aan dit project

Active Creations
Catwoman

Het is haar guilty pleasure: Cosplay-feestjes bezoeken. Alle gasten gaan daar verkleed als superheld heen. Hoe ze het best verkleed kan gaan? Als Catwoman! En dat heeft dan weer alles te maken met Tony en Pepper, de huisdieren van onze kruisboogschieter Selina.

Selina

Duizendpoot &
Videograaf
Animatiespecialist
Active Creations
Formule 1-gek

Sport en muziek, het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als ex-tennisser volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn kids Pim en Seppe.

Bas

Merkmaker &
Tekstschrijver
Podcastmaker
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »