Conceptontwikkeling MEED

Een gamechanger in energietransitie. Voor hotels, leisureparken, woningcorporaties, installateurs, projectontwikkelaars, installateurs, architect- en adviesbureaus. Dát is MEED, ontwikkelaar van duurzame douche-oplossingen die mensen verwarmen en klimaat verkoelen.​ Hun eerste baanbrekende product? De MEED Energeyser! Met concept, positionering, naamcreatie, logo, huisstijl en website mochten wij MEED helpen om zichzelf in de markt te zetten. ​

Active Creations

MEE(D)HELPEN BIJ ENERGIETRANSITIE

Daarvoor hielden we een identiteitssessie met de belangrijkste partijen achter de MEED-samenwerking: Hametech en BeterBad. Wie ze zijn, waar ze voor staan, wat ze willen bereiken; in een inspirerende sessie kwam het allemaal voorbij. Van alle gedeelde informatie schreven wij het bedrijfsverhaal van MEED. Vanuit dat concept en positionering brainstormden we verder.

Eerst over een naam voor hun innovatieve doucheoplossing, later over een bijpassend logo en huisstijl en ten slotte over een baanbrekende website, waarin de voordelen van de MEED Energeyser duidelijk naar voren komen. Daarnaast werkten we een contentplan voor MEED uit en creëren we sindsdien online zichtbaarheid door middel van wekelijkse berichten op social media en blogs op de site.

 Benieuwd naar het resultaat van al dat denk- en doewerk? Neem dan een kijkje op meed-solutions.com

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker

Bekijk meer projecten

Active Creations

Conceptontwikkeling Breman Machinery

Conceptontwikkeling Breman Machinery
Active Creations

Super (Lauwersmeer) jubileummagazine!

Super (Lauwersmeer) jubileummagazine!

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »