Conceptontwikkeling GT24

Begin dit jaar zag Peter Groen volop kansen in de markt voor een nieuwe tankstationformule. Hij was alleen op zoek naar een totaalconcept dat zich echt zou onderscheiden van alle huidige brandstofaanbieders. Om dat voor elkaar te krijgen klopte de voormalige directeur van Salland Olie en oprichter van Firezone bij ons aan.

Active Creations

Simpelweg goedkoop tanken

Peter voorspelde een aantal jaar geleden al dat alleen bemande tankstations met fullserviceconcepten of onbemande locaties een toekomst hadden. Een ontwikkeling die zich momenteel in sneltreinvaart voltrekt. Groen wilde feitelijk onderbouwd hebben waarom traditionele shops niet meer kunnen overleven en hoe hij daar met een nieuw concept op in zou kunnen spelen.

We doken blanco, maar diep in die materie en onderzochten hoe het brandstofaanbod, de mobiliteit, het tankgedrag en de tankstationformules er in 2018 uit zien. En welke ontwikkelingen er op die gebieden in de nabije en verre toekomst plaatsvinden. Op basis van pure feiten vonden we het gat in de markt.

Zes zuinigheden

Het leidde tot de naam GT24 en de slogan Simpelweg goedkoop tanken. Beide passen bij de formule die we ontwikkelden. Een formule die wars is van alle fratsen én die alle hindernissen wegneemt die consumenten ervan weerhoudt om onbemand te tanken. Dit lukt door zuinig te zijn op ieders portemonnee, tijd, auto, veiligheid, brandstof en toekomst. Oftewel met de zes zuinigheden van GT24.

GT24 garandeert consumenten er altijd naar te streven de goedkoopste te zijn, dat de (betaal)app ervoor zorgt dat zij 24 uur per dag simpel en snel kunnen tanken, dat er additieven met reinigende technologieën in alle brandstoffen verwerkt zijn, dat ze altijd in of net buiten de bebouwde kom veilig kunnen tanken, dat ze tips en tricks krijgen om langer met een volle tank te doen en dat er verantwoordelijkheid voor het milieu genomen wordt.

Groene toekomst

Zo profileert GT24 zich als ultieme prijsvechter. Maar wel een die de consument als enige een keuze voor duurzaamheid biedt. GT24 biedt namelijk biobrandstoffen en laadpunten voor elektrische auto’s aan en speelt met een infrastructuur die tanken op waterstof mogelijk maakt nadrukkelijk in op de toekomst. Een lijn die het doortrekt met tankstations die volledig op groene energie draaien.

Begin 2019 zullen de eerste GT24-stations open gaan. Vanaf dat moment zullen wij lokaal en landelijk ook alle marketing gaan uitrollen. De concepten daarvoor worden momenteel uitgebroed.

Nu al meer weten over GT24? Ga naar www.gt24.nl.

Active Creations Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations
Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybal- en atletiekvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

(Social) Mediacampagne ’t Kraantje

(Social) Mediacampagne ’t Kraantje
Active Creations

Nieuwe merkidentiteit voor Boer Staphorst!

Nieuwe merkidentiteit voor Boer Staphorst!

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Judith voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »