Website Hoekman RVS

​Hoekman Roestvaststaal produceert al decennialang rvs-plaatwerkoplossingen. Om hun rol als RVS-specialist duidelijker in de markt te zetten, kregen wij de vraag om Hoekman op die manier te positioneren. En om die positionering door te vertalen in een gloednieuwe website. Daar slaagden we in dankzij een paar sterke staaltjes denkwerk en techniek.

Active Creations

Onderdeel van jou

Van frames voor machines tot chassisdelen voor auto’s. En van ventilatieroosters tot balustrades. Je kan het zo gek niet noemen of Hoekman maakt het. Zo wordt de RVS-specialist met hun hoogwaardige kennis en kwalitatieve product onderdeel van vele eindproducten van klanten uit diverse sectoren. Voor ons lag een positionering met een iets andere bedrijfsnaam en een nieuwe slogan dan ook voor de hand: Hoekman RVS, onderdeel van jou.

Op basis van die positionering dachten we na over een functioneel ontwerp van de website, waar we in de geest van Hoekman tal van technische snufjes in verwerkten. We ontwikkelden een aanvraagformulier voor een online offertetool, waar klanten complete CAD-tekeningen in konden aanleveren. En we koppelden actuele levertijden, aanleverspecificaties, de experts van Hoekman en de referenties van klanten aan alle diensten die Hoekman aanbiedt.

Op een uiterst makkelijk beheerbare wijze: een wijziging wordt meteen op meerdere gewenste plekken in de website doorgevoerd. Nadat de techniek stond, gingen onze tekstschrijver, fotografe en designer los om de site in woord en beeld het Hoekman-gevoel te geven. Alles in nauw overleg met de marketingafdeling van Hoekman RVS. Zo werden wij tijdelijk onderdeel van Hoekman.

Benieuwd naar het eindresultaat? Ga dan naar hoekman-rvs.nl.

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »