Jubileumuitstraling voor VEBE

VEBE Floorcoverings bestaat dit jaar 75 jaar. En dat heuglijke feit wilde het familiebedrijf niet ongemerkt voorbij laten gaan. Wij mochten de tapijtreus uit Genemuiden ondersteunen met een volledig vernieuwde uitstraling en ideeën om in coronatijden alsnog een feestje te maken van het jubileum.

Active Creations

Het vebetere jubileumwerk verricht!

We trapten onze samenwerking af met een identiteitssessie om VEBE als bedrijf te leren kennen en te positioneren richting haar doelgroepen. Met het merkverhaal als basis ontwikkelden we een bijpassend logo en huisstijl. Een verfrissende uitstraling die we overal in het bedrijf mochten doorvoeren.

We verzorgden de signing in, op en rond het bedrijfspand, maar voerden de nieuwe uitstraling ook door op communicatiemiddelen als visitekaartjes, briefpapier, email-handtekeningen en templates voor nieuwsbrieven, presentaties en memo’s. Met verjaardags- en complimentenkaartjes voor medewerkers, klanten en leveranciers als extraatje om het betrokken karakter van VEBE nog verder te versterken.

Vervolgens schakelden we door naar het jubileum. Met VEBE brainstormden we over ideeën om diezelfde medewerkers, klanten en leveranciers ook mee te laten delen in de jubileumvreugde. Het leidde ertoe dat VEBE een jubileumkaart verstuurde met een dankwoord voor de inzet en het vertrouwen en de aankondiging van tal van jubileumactiviteiten gedurende het jaar.

Rond Pasen ontving iedereen een heerlijke Paaskoek en vlak voor de zomervakantie een door ons ontworpen borrelbox. Daarin verwerkt heerlijke chocolade en biertjes, waarvoor wij het design van de wikkel en het etiket in VEBE-stijl ontwikkelden. De begeleidende brief voorzagen we van een QR-code die leidde naar een dankwoord-video die we opnamen met de VEBE-directie.

De komst van de borrelbox kondigden we richting medewerkers aan per nieuwsbrief, waarin we ook een teasende boodschap over de onthulling van het nieuwe logo en huisstijl verwerkten. Zakelijke relaties ontvingen een uitnodiging voor een Teams-meeting. VEBE-vertegenwoordigers verwelkomden hen in een studio, die we voorzagen van de nieuwe VEBE-uitstraling.

We blijven lekker VEBE-zig!

Na de vakantie pakken we de jubileumdraad met VEBE verder op met nog meer leuke initiatieven. Voorlopig blijven we nog wel even lekker VEBE-zig dus.

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Nieuwe website voor Christelijk College Groevenbeek!

Nieuwe website voor Christelijk College Groevenbeek!
Active Creations

Nieuwe merkidentiteit voor Boer Staphorst!

Nieuwe merkidentiteit voor Boer Staphorst!
Active Creations

De Lisdodde: een buitengewoon leuke case!

De Lisdodde: een buitengewoon leuke case!

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »