Herpositionering Radar Scheepsexperts

Radar Scheepsexperts neemt jachtbouwers- en ontwerpers alle rompslomp uit handen rond het verkrijgen van een CE-markering. Om de nieuwe koers die eigenaar Renze Dijkstra daarbij wil gaan varen duidelijk te maken, mochten wij zijn bedrijf herpositioneren.

Active Creations

Niet langer onder de radar

Aankoopkeuringen, taxaties, osmose-onderzoek, vlakdikte metingen. Zo maar wat voorbeelden van diensten die Radar Scheepsexperts jarenlang verleende. Ook het volledig verzorgen van CE-markeringen voor plezierjachten maakt al ruime tijd onderdeel uit van het dienstenpakket. Een taak die zo’n vlucht nam en Renze zoveel plezier bezorgde, dat hij zich er met Radar Scheepsexperts volledig op wilde toeleggen.

Rond die nieuwe koers mochten wij Renze op marketing- en communicatievlak ontzorgen. De eerste stop op de route was Radar Scheepsexperts opnieuw positioneren. Om te doorgronden waarom Radar Scheepsexperts bestaat, wat het bedrijf onderscheidt, welke waarden het vertegenwoordigt, welke diensten het aanbiedt en welke ambities er zijn, nodigden we Renze uit voor een identiteitssessie in onze Merkmakerij.

Op basis van die sessie zetten we zijn bedrijfsverhaal op papier met een positionering. Daarbij ontwikkelden we meteen een passend logo en huisstijl. Vervolgens gingen we in volle vaart verder met een spetterende website, waarvoor we alle teksten schreven en fotografie verzorgden. Dat Renze zich nu volledig focust op CE-markeringen, zal daardoor niet langer onder de radar blijven.

Benieuwd naar het eindresultaat dat alle specialisten die we aan boord hebben, realiseerden? Ga dan naar scheepsexperts.nl

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybal- en atletiekvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Merkgeluk vormgegeven voor Contour Bedden!

Merkgeluk vormgegeven voor Contour Bedden!
Active Creations

Nieuwe uitstraling Verloskundigen

Nieuwe uitstraling Verloskundigen
Active Creations

Merkuitstraling Campo Advies

Merkuitstraling Campo Advies

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Judith voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »