Nieuwe uitstraling KCF

KCF is een specialist in het beschermen en maximaliseren van werkkapitaal voor ondernemingen. Met creditmanagement bezorgt het ondernemers meer kennis, tijd én geld. Door uitbreiding van de dienstverlening wilden Martin Kombrink en Martin Schenk graag verder met een nieuwe uitstraling. Met een nieuw logo en huisstijl legden we een basis, die we doortrokken in tal van nieuwe communicatiemiddelen.

Active Creations

Techniek, woord en beeld

We strijden voor onze klanten en beschermen ze als een wijze daadkrachtig met ons solide vakmanschap. Op basis van die identiteit gingen onze grafische vormgevers op zoek naar het juiste logo in de perfect huisstijl. Met een schild als inspiratie vonden ze die. En dus verwerkten ze dat symbool in de c van KCF’s bedrijfsnaam en zochten ze daar de juiste kleuren bij.

Nadat de nieuwe uitstraling in alle stationary verwerkt was, konden onze overige specialisten aan het werk. Onze marketeers adviseerden een nieuwe website, brochure, nieuwsbrief en social media-strategie voor KCF. Communicatiemiddelen waar onze webbouwers, fotografen en tekstschrijvers qua uitwerking wel raad mee wisten.

Toen alle techniek, beelden en woorden gebouwd, geschoten en geschreven waren, bleef er nog een taak over: een introductiecampagne. Met een fysieke en online mailing ontzorgden we KCF ook op dat vlak. Benieuwd hoe logo, huisstijl, techniek, woord en beeld in de praktijk samenvallen voor KCF? Bekijk dan de gloednieuwe website: kcf.nl

Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Busreclame De Groentemannen

Busreclame De Groentemannen
Active Creations

Website Bonsink Jachtbetimmering

Website Bonsink Jachtbetimmering
Active Creations

Kerstfolder - Hotel Zwartewater

Kerstfolder - Hotel Zwartewater

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »