50-jarig jubileum De Groentemannen

De Groentemannen bestaan 50 jaar. En die mijlpaal wilden Jacco de Lange en Wout Timmerman niet ongemerkt voorbij laten gaan. Samen met de zwagers bedachten we daarom een smakelijk feestje van twee weken en verzorgden we de totale communicatie rond het jubileum.

Active Creations

Groente- en fuifmannen

Een grabbelton waarbij elke grabbel prijs is. Dat idee vormde de basis voor de jubileumactie van twee weken. Een wit balletje betekende een gratis stuk fruit, een groen balletje een groente- en fruitpakket van 50,- euro en een gouden balletje een dinerbon voor twee.

Een feestelijke fotoshoot vormde het startschot voor alle communicatie-activiteiten rond de jubileumactie. Met hun (schoon)ouders - de oprichters van de groente- en fruitzaak - gingen Jacco en Wout vrolijk op de foto. Beelden die we verspreidden via social media en met een persbericht naar de regionale kranten en die de basis vormden voor de flyers die De Groentemannen voorafgaand aan de actie uitdeelden in hun winkel.

De grabbelton zelf ontwierpen we en lieten we ontwikkelen. Hetzelfde gold voor alle feestelijke uitingen in de winkel zoals vlaggen, hangborden en posters. Daarnaast trokken we ook de website tijdelijk een feestelijk jasje aan.

Om nog meer aandacht te genereren, schreven we een jubileuminterview en doken we in de fotoboeken van het verleden. Met prachtige historische foto’s plaatsen we dit interview op de website van De Groentemannen. In tien gemaakte social media-posts over de historie verwezen we telkens naar dit interview. Zo maakten we van Jacco en Wout twee weken lang twee echt groente- en fuifmannen. Van harte jongens!

Benieuwd naar het jubileuminterview. Ga dan naar de website van De Groentemannen.

Active Creations Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Active Creations

Website Bonsink Yacht Painters

Website Bonsink Yacht Painters
Active Creations

Website De Goede Watersport

Website De Goede Watersport
Active Creations

Website - Vestus Bouwadvies

Website - Vestus Bouwadvies

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »