Duitse Promotour Super Lauwersmeer

In 130 dagen tijd vanuit de thuishaven in Friesland naar Berlijn varen en weer terug. En onderweg in meer dan 60 havens het topjacht Discovery 45 AC openstellen voor rondleidingen en proefvaarten. Dat idee zagen ze bij Super Lauwersmeer wel zitten.

Active Creations

Een Berlijntje uitleggen

Voor de jarige jachtbouwer uit Noarburgum (50 jaar) bedachten we het concept en de volledige promotie rond de jubileumtour. Hoe we dat Berlijntje uitlegden? Met hulp van het Duitse echtpaar Andreas en Andrea Koch. Nadat deze fervente watersportliefhebbers aangaven een tour door Noord-Duitsland te willen maken met hun topjacht Discovery 45 AC, was voor ons het jachtseizoen geopend.

Razendsnel zaten we met beide partijen om tafel om de tour te koppelen aan het 50-jarig bestaan van Super Lauwersmeer. Binnen de kortste keren was de jubileumtour geboren. Voor de aankondiging ervan pakten we uit op Motorboot Sneek. Op dé watersportbeurs van Nederland zorgden we ervoor dat Super Lauwersmeer zich optimaal op de Duitse bezoekers kon richten.

In de schijnwerpers

We ontwikkelden een achterwand voor de beursstand waarop we de jubileumtour volop in de schijnwerpers zetten. Daarnaast verzorgden we een uitklapbare routekaart met daarop meer informatie over de tour, de jachtbouwer, het jacht en het echtpaar Koch. Een aandachtstrekker, die in Sneek gretig aftrek vond.

Met een webpagina waarop alle details over de tour te vinden zijn, maakten we het plaatje voor Super Lauwersmeer compleet. Benieuwd naar de online promotiepagina, waarop de tour straks ook live te volgen is? Ga dan naar de website van Super Lauwersmeer.

Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Website - Tennisvereniging LTVZ

Website - Tennisvereniging LTVZ
Active Creations

Website - Vestus Bouwadvies

Website - Vestus Bouwadvies
Active Creations

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »