Een gezicht voor Spiegelvisie

Onder de naam Spiegelvisie coacht Gerry Hulst dagelijks werkgevers en werknemers in de zorg. Maar waar ze normaal anderen helpt, had Gerry ditmaal zelf hulp nodig. Om haar onderneming een huisstijl te bezorgen, ondersteunden we haar graag.

Active Creations

Huisstijl en stationary

Dankzij een identiteitssessie maakten we helder waar Spiegelvisie voor staat en wat het voor zorgmedewerkers kan betekenen. Op basis van die informatie gingen we aan de slag met een huisstijl.

Als typografie kozen we voor een stevige, zelfverzekerde letter met afgeronde hoeken. Eigenschappen die overeenkomen met de vriendelijke, toegankelijke en to-the-point-uitstraling van Spiegelvisie. Diezelfde frisse en uitnodigende uitstraling lieten we terugkeren in de kleuren.

Het uiteindelijke beeldmerk bestond uit een organische S-vorm, die beweging en verandering symboliseert. Iets wat Gerry met haar coaching altijd probeert te bewerkstelligen. We plaatsten de S voor een rechtopstaande lijn; de spiegel die Gerry haar cliënten voorhoudt.

De huisstijl voerden we voor Spiegelvisie door in stationary als visitekaartjes, mailhandtekening en briefpapier. Daarnaast ontwikkelden we een informatieflyer, waarvoor we de fotografie, teksten, opmaak en drukwerkbegeleiding verzorgden.

Zo gaven we Spiegelvisie een gezicht.

Active Creations
Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybal- en atletiekvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Judith voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »