Huisstijl en website Studio Riley

Tijdloos, elegant en stijlvol, maar met het comfort en de functionaliteit van nu. Als liefhebber van frisse, klassieke interieurs met een hedendaagse touch zorgt Studio Riley daarvoor. Voor ons vormde die uitstraling dan ook de inspiratie voor logo, huisstijl en website.

Active Creations

Een Amerikaans vleugje

Het gezicht achter Studio Riley is Jacomijn. Met haar gingen we om tafel om haar echt te leren kennen. Haar drive, kernwaarden, diensten, unieke talenten; we achterhaalden ze allemaal en kwamen zo tot een passende positionering als interieurstyliste met een Amerikaans vleugje.

Vervolgens konden onze grafische vormgevers aan de slag met de ontwikkeling van een passend logo- en huisstijlvoorstel. Dat onze webdesigners weer doorvertaalden naar een website. Nadat onze tekstschrijver de aangeleverde webteksten van het Studio Riley-sausje voorzag, konden ook onze webbouwers aan de slag.

‘Studio Smiley’

Het eindresultaat toverde een glimlach op het gezicht van Jacomijn. Zo werd Studio Riley heel even Studio Smiley. Ook het eindresultaat bewonderen? Ga dan naar studioriley.nl.

Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Huisstijl en identiteit - Appellab

Huisstijl en identiteit - Appellab
Active Creations

Een gezicht voor Spiegelvisie

Een gezicht voor Spiegelvisie

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »