Huisstijl en identiteit - Appellab

iPhone kapot? Geen zorgen! Het Appellab repareert je Apple-product in no time. Wij mochten dit gloednieuwe bedrijf van glans voorzien met een compleet nieuwe huisstijl en identiteit.

Active Creations

Een hapklaar logo

Met het logo van Apple als inspiratiebron beten wij ons vast in deze job. Alleen kozen wij ervoor meerdere hapjes uit de bedrijfsnaam te halen. Het resultaat? Een hapklaar logo, dat de uitstraling van Apple vertaalt naar Het Appellab.

Om Het Appellab een eigen identiteit mee te geven, koppelden we de slogan ‘Oog voor Apple’ aan het logo. Een kreet die de kennis die Het Appellab heeft van Apple-devices benadrukt. De kleuren kozen we eveneens weloverwogen. Groen zorgt voor een warme, toegankelijke sfeer, rood straalt passie en moed uit en het zwart en wit zorgen voor goede leesbaarheid. Met het logo en de identiteit als basis creëerden we ook een beeldmerk. We kozen voor de A van Het Appellab, waar we ook weer een hap uitnamen.

Oogappeltjes

De volledige huisstijl pasten we uiteindelijk toe op visitekaartjes, de placeholder op internet en in de prijslijst van Het Appellab. En al zeggen we het zelf: dat zijn stuk voor stuk oogappeltjes geworden!

Active Creations Active Creations Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybal- en atletiekvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Active Creations

Spaardoosjes voor de Hervormde kerk

Spaardoosjes voor de Hervormde kerk
Active Creations

Nieuw speeltje voor L.C.N.

Nieuw speeltje voor L.C.N.

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Judith voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »