Merkfundament voor De Betonstylisten

Als geboren en getogen stoffeerder en uitgesproken interieurliefhebber wilden Jan Jaap en Esther Naberman hun passies graag samenbrengen in een nieuw bedrijf. De vraag was alleen, hoe? We stortten ons volledig op het antwoord en vonden die door in spelen op dé trend van dit moment: betonlookvloeren. Nadat Jan Jaap en Esther als een blok voor ons idee vielen, goten we een nieuw merk en een volledig bedrijfsconcept voor hen in beton.

Active Creations

VIER CONCRETE STAPPEN

We bedachten de naam De Betonstylisten. Een specialist met een eigen kijk op betonlookvloeren. Ook adviseerden we Jan Jaap en Esther om rond vier concrete stappen hun klanten volledig te gaan ontzorgen. Van hun eerste zoektocht op Google tot de oplevering van hun droomvloer.

Met ruime keuzes, stijlvolle adviezen, praktische analyses en stilistische leggingen, is er alle reden om voor De Betonstylisten te kiezen als je op zoek bent naar het goedkopere, gebruiksvriendelijkere en comfortabelere alternatief voor echt beton. Nadat onze uitwerking van concept en positionering in de smaak viel, ontwikkelden we het logo en de huisstijl voor De Betonstylisten.

Vervolgens schakelden we door naar de website, waarvoor we het design, de bouw, de fotografie en de teksten verzorgden. Zo legden we een stevig merkfundament onder een gloednieuwe onderneming. Nieuwsgierig? Ga naar debetonstylisten.nl

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Nuchterheid zelve

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg! Het is een levensles die Mirjam dagelijks in de praktijk brengt. Tenzij ze oppas voor haar zoontjes Zias en Rens heeft geregeld en in het weekend ‘de keet’ binnenstapt.

Mirjam

Structuurbrenger &
Projectcoördinator
Marketeer
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

(Social) Mediacampagne ’t Kraantje

(Social) Mediacampagne ’t Kraantje
Active Creations

Een wervende fotoshoot - Poppen

Een wervende fotoshoot - Poppen
Active Creations

Verder gebouwd aan het merk van Noest Bouw!

Verder gebouwd aan het merk van Noest Bouw!

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »