Uiterlijk voor Porem

‘Da’s toch geen Porem?’ Mannen uit Zwartsluis en omstreken moeten niet vreemd opkijken als ze die opmerking vanaf nu naar hun hoofd geslingerd krijgen. Want dankzij Emma Bosma is Zwartsluis een haarsnijder & barbier rijker, die messcherpe scheidingen en gladde of bijgepunte kinnen als handtekening heeft. Wij mochten Porem zelf een fraai uiterlijk geven.

Active Creations

Me-time voor mannen

We creëerden van Emma’s plannen een bedrijfsconcept, dat draait om me-time voor mannen. Een plek waar ze zichzelf kunnen zijn: stoer, cool en rauw. Waar ze de geur van sterke koffie, speciaal bier en gerijpte whisky opsnuiven. En waar lectuur bestaat uit mooie auto’s, vrouwen én sport.

De enige vrouw die ze in de barbiershop treffen is Emma. Een chick die weet wat mannen willen, die haar heren ontvangt in een authentieke sfeer van de jaren ’20 en die hun zelfvertrouwen een boost geeft met traditionele en moderne knip- en scheertechnieken.

Rond dat concept ontwikkelden we een logo en huisstijl. Die voerden we weer door op al haar communicatie. Van visitekaartjes tot website. En van prijslijst tot salonruit. Om alle mannen uit Zwartsluis en omstreken te laten weten dat Porem er is, stuurden we ook nog een persbericht uit naar de lokale media.

Zo werd het best wel een Porem, al zeggen we het zelf! Benieuwd hoe het eruit ziet? Scheer je dan naar porem-barbier.nl.

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Active Creations

Signing bestuurskantoor Accrete

Signing bestuurskantoor Accrete
Active Creations

Een vitale website voor Ter Harmsel

Een vitale website voor Ter Harmsel
Active Creations

​​Een site waar muziek in zit

​​Een site waar muziek in zit

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »