‘Een heel fijne partij om mee samen te werken’

Gijsbert en Stephan Verhoek startten in 2023 met een geheel nieuw bedrijf in warmtepompen. Van advies, installatie tot nazorg: WarmteMeesters verzorgt het allemaal, met een hoog serviceniveau. De Genemuider broers vroegen ons om hun merkidentiteit tot leven te brengen. Dat deden wij uiteraard graag!

Active Creations

Zoals altijd begon het merktraject met een identiteitssessie in onze Merkmakerij. “We hadden ons nieuwe bedrijf van tevoren al redelijk scherp voor ogen”, vertelt Gijsbert. “De customer journey hadden we bijvoorbeeld zelf al uitgedacht. Maar het was prettig om hier met Active over te discussiëren. Ik vond het ook bijzonder dat zij ons echt goed hebben leren kennen in zo’n korte tijd.”

Merkidentiteit

Het merkverhaal dat uit de sessie voortkwam, vertelt goed waar WarmteMeesters voor staat, vindt Gijsbert. Hetzelfde geldt voor hun nieuwe logo en huisstijl. “Hoewel we hier in het begin wel erg aan moesten wennen”, kijkt hij lachend terug. “Het was echt anders dan we ons hadden voorgesteld. Maar nu zijn we er heel blij mee. Het past prima bij ons. Van tevoren vroegen we ons af: stel dat er iets uitkomt dat we niet mooi vinden? We moesten de touwtjes uit handen geven en volledig vertrouwen op dat het goed zou komen. Dat is gelukkig ook gebeurd. De kleurstelling heeft een warme uitstraling en is heel herkenbaar.”

Bouw van twee websites

Active Creations ging vervolgens aan de slag met de bouw van hun 2 websites. We startten met een werken bij-site. Daarop maakt het jonge bedrijf duidelijk wat het nieuwe medewerkers te bieden heeft en waarin het zich onderscheidt van andere werkgevers. Natuurlijk realiseerden we ook de hoofdsite van WarmteMeesters.

Active Creations Active Creations

“Dat traject verliep goed”, vertelt Gijsbert. “Jill maakte het functioneel ontwerp van de site, op basis van gesprekken met ons. Het eerste concept was eigenlijk al best heel goed. Daar hoefden we niet veel meer aan te wijzigen. Daar kwam een site uit die er heel mooi uitziet en professioneel oogt. We kregen zelfs van een warmtepompfabrikant te horen dat onze WarmteCheck er beter uit ziet dan die van hun.”

Active Creations

Heel tevreden

In fase 2 wordt de website nog verder gefinetuned en uitgebreid met informatie. Ook gaan we voor WarmteMeesters aan de slag met een goede vindbaarheid in de online zoekmachines (SEO). “Active Creations is een heel fijne partij om mee samen te werken”, zegt Gijsbert tot slot. “Natuurlijk heb je in zo’n proces wel eens miscommunicatie, maar dat was een uitzondering. Over het algemeen zijn wij heel tevreden.”

Bekijk wat we maakten
Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »