‘We voelen ons perfect op ons gemak bij Active’

Breman Machinery is wereldwijd actief als aannemer van complexe totaalproducten en leverancier van kritieke stalen onderdelen. Denk aan reuzenraden, grijpers en windmolens. Maar ook onderzeeërs, ruimtevaartschepen en medische apparatuur. Projecten kunnen voor het Genemuider bedrijf niet uitdagend en groot genoeg zijn. Om zijn bedrijfsverhaal nóg beter voor het voetlicht te brengen en de website te vernieuwen, klopte Breman Machinery bij ons aan. “We voelen ons perfect thuis bij Active.”

HIERMEE VERSTERKTEN WE BREMAN MACHINERY

- Identiteitssessie & merkverhaal
- Klantreis
- Websiteteksten
- Fotografie
- Video/animatie
- Websitedesign & -bouw
- Contentmarketing/campagnes

Active Creations

Een eerste kennismakingsgesprek in Genemuiden vormde de start van een vruchtbare samenwerking tussen Active Creations en Breman Machinery. “Het verhaal van Hans sloot naadloos aan bij waar wij als bedrijf naar op zoek waren”, vertelt sales engineer Jan Boer van Breman Machinery. “We zagen zijn gedrevenheid en hij begreep goed hoe ons bedrijf in elkaar steekt.”

De diepte in tijdens de identiteitssessie

Onze kennis over Breman Machinery brachten we nog verder op peil tijdens een intensieve identiteitssessie in onze Merkmakerij. Vier medewerkers van Breman Machinery, van verschillende afdelingen in het bedrijf, sloten daarbij aan.

“Ik kan me nog goed de open sfeer herinneren”, vertelt Jan. “Er kwam iets tot stand waardoor iedereen echt durfde te vertellen wat er leeft en hoe ons bedrijf in elkaar steekt. Dat hangt natuurlijk af van de medewerkers, maar ook van de manier waarop zo’n sessie begeleid wordt. Zo kwamen er zaken boven tafel die je anders misschien niet uit jezelf gezegd zou hebben. Active schuwde niet om prikkelende vragen te stellen.”

Met de input aan de slag

Met deze rijke input konden wij aan de slag met het schrijven van de teksten, fotografie, video/animatie, webdesign en -bouw. “Wat er in eerste instantie uitrolde, voelde voor ons iets te frivool”, legt Jan uit. “Het paste niet helemaal bij ons als echte techneuten en de professionele organisatie die we zijn. Maar Active pakte onze feedback heel goed op. Uiteindelijk werd de website helemaal naar tevredenheid; een visitekaartje voor ons bedrijf. Een site ook waar we makkelijk projecten op kunnen zetten en die prettig te bedienen is.”

Perfect op ons gemak

Naast de hoofdwebsite realiseerden we twee onepagers voor respectievelijk Breman Offshore en Breman Megawheels. En in de periode daarna bleven we Breman Machinery bijstaan met onder meer wervingscampagnes voor nieuw personeel, advertenties, video’s en beurspresentaties.

“We voelen ons echt thuis bij Active”, vertelt Jan. “Ze begrijpen ons en kunnen snel schakelen. Dat doen we zelf ook dagelijks. We hebben best veel ideeën en als we die aandragen doet Active daar altijd iets creatiefs mee. Kritisch puntje is dat ze soms wat pro-actiever met ideeën richting ons kunnen komen. Dat soort feedback kunnen we overigens gewoon geven aan Active, zonder dat de deur dichtslaat. Het voelt daardoor als een veilige omgeving om te kunnen zeggen wat je denkt en voelt.”

Bekijk wat we maakten
Terug naar het overzicht
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »