Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Dit jaar zijn de beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing voor het eerst geïntegreerd in één beurs: de WoTS. Oftewel de World of Technology & Science. Voor Fortop reden om flink uit te pakken in de Utrechtse jaarbeurs. Dat klusje vertrouwden ze ons wel toe!

Active Creations

Honger naar techniek

Een betere plek om je honger naar techniek te stillen is er niet. Vanuit die gedachte bedachten we een concept dat helemaal op de plek viel, toen we Fortop’s plaats op de beurs vernamen. Hal 11, standnummer C001. Een ding was duidelijk: wie de stand van Fortop wilde bezoeken, had er al een flinke wandeling opzitten. En dus leek het ons raadzaam dat Fortop het energiepeil van de bezoekers weer razendsnel op orde ging brengen. Zoals het een specialist in Automation en Energy control betaamt.

Waardebonnen

Nadat het concept Meet & Eat was bepaald, gingen we aan de slag. We ontwierpen een beursstand waar bezoekers in een relaxcorner even bij kunnen komen met een lekkere kop koffie, terwijl ondertussen een heerlijke Duitse pizza wordt bereid. Nadat deze Flammkuchen de batterij heeft opgeladen, stillen we ook nog de honger naar techniek met demonstraties, voorlichting en advies van de Fortop-specialisten. Naast Pizza’s gaf Fortop van 2 t/m 5 oktober ook waardebonnen weg voor tehniekworkshops die het later op het hoofdkantoor in Zwartsluis gaat organiseren. Inclusief lunch, zodat ook daar het Meet & Eat-concept weer terugkomt.

In de Jaarbeurs sloeg het concept aan. De stand, waarvan we ook de realisatie en opbouw coördineerden en faciliteerden, trok veel aandacht en leverde fraaie reacties op van bezoekers, leveranciers en collega-techneuten. Zo stond Fortop er tiptop bij!

Meer weten over Fortop? Kijk dan eens op hun website!

Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations Active Creations
Active Creations Active Creations
Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Kampvuurheld

Allemaal doen waar je energie van krijgt of waarvan je groeit. Het liefst op gevoel & ruim(om)denkend. Zo wil onze Corné het leven vieren. Bewust en puur, bij een kampvuur. Met muziek op de achtergrond en een speciaal biertje in de hand.

Corné

Omdenker &
Hervormer
Teamverbinder
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver
Active Creations
Padvinder

De paden op, de lanen in! Zowel lopend als rijdend is dat het credo van onze Hans! Vele kilometers legt hij wandelend of toerend in zijn cabrio af. De leukste ritjes? Als dochter Lynn of zoon Bram naast hem zitten. Ander tijdverdrijf? Whisky drinken met z’n maten.

Hans

Trendsetter &
Merkstrateeg

Bekijk meer projecten

Active Creations

Campagne notenassortiment

Campagne notenassortiment
Active Creations

Een vitale website voor Ter Harmsel

Een vitale website voor Ter Harmsel
Active Creations

Looplijnen online gebracht

Looplijnen online gebracht

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »