Merkgeluk vormgegeven voor Contour Bedden!

Contour Bedden in Genemuiden geeft vorm aan slaapgeluk. Dat doet eigenaar Jacob Bakker met veel kennis, gedegen advies en een uniek slaapsysteem. Om dit geheel beter voor het voetlicht te brengen, schakelde hij onze hulp in. Dat resulteerde onder meer in een nieuwe merkidentiteit en website. Zo gaven wij vorm aan zijn merkgeluk!

Active Creations

Jacob heeft al meer dan 20 jaar ervaring in de slaapwereld. Zijn slaapmethode richt zich op de juiste houding van je schouders, heupen en taille. Essentiële onderdelen daarbij zijn speciaal ontworpen boxsprings, matrassen en hoofdkussens, die je lichaamscontour de best mogelijke drukverdeling bieden. Het gevolg? Volledig klachtenvrij én uitgerust wakker worden!

Sterke merkidentiteit

In een diepgaande identiteitssessie brachten we dit in Nederland unieke verhaal van Contour Bedden boven tafel. De uitkomsten werkte onze tekstschrijver uit in een pakkend merkverhaal. Hij bedacht de toepasselijke pay-off: ‘Geeft vorm aan slaapgeluk’. En slogan: ‘Nachtrust waarvan je alleen maar kunt dromen!’. De merkidentiteit maakten we compleet met het ontwerp van sprankelend logo en huisstijl.

Van functioneel ontwerp naar nieuwe website

Na de presentatie van de merkidentiteit wierpen we ons op het functioneel ontwerp van de nieuwe website. Daarin veel aandacht voor de onderscheidende werkwijze van Jacob, met ‘een 4-stappenplan op weg naar slaapgeluk’. Vervolgens was het tijd voor het webdesign en fotografie op locatie. Ook ontwierpen we verschillende signings, zoals het gevelbord aan de voorzijde van zijn winkel en de belettering van zijn bedrijfsbus. Tot slot bouwden we voor Contour Bedden een strakke en intuïtief werkende website.

Active Creations

Lanceringscampagne

Om de nieuwe merkuitstraling en website te vieren, werkten we voor Jacob een lanceringscampagne uit. Zo kon hij zijn nieuwe logo en huisstijl op een aansprekende wijze presenteren tijdens de altijd drukbezochte jaarmarkt Biestemerk in Genemuiden. We bedachten een leuke winactie voor op de dag zelf (‘Raad het aantal pocketveren en maak kans op prijzen’) en ontwierpen hiervoor een uitlegkaart en invulkaartjes.

Ook realiseerden we een makkelijk mee te nemen flyer, waarin de meerwaarde van Contour Bedden naar voren komt. En schreven een persbericht en socials, die hij zelf kon versturen en plaatsen.

Trots op het creëren van merkgeluk

Het eindresultaat? Daar zijn we erg trots op! Zoals Jacob energie haalt uit het vormgeven aan slaapgeluk, geldt dat voor ons voor het realiseren van merkgeluk. Bekijk hier de website van Contour Bedden!

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze vegetariër neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Ook letterlijk roeit -ie met de riemen die hij heeft. In zijn eigen skiff.

Karsten

Procesverbeteraar &
Projectcoördinator
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Vakantieman

De meren en bossen van Zweden. Daniel is erdoor gegrepen. Vakanties brengt hij er graag met zijn vrouw en kinderen Elyse, Jefta en Joas door. Thuis is de sportschool zijn favoriete locatie!

Daniël

Uitpluizer & SEO-specialist

Bekijk meer projecten

Active Creations

Website Scheepswerf Poppen

Website Scheepswerf Poppen
Active Creations

Nieuwe merkidentiteit voor Boer Staphorst!

Nieuwe merkidentiteit voor Boer Staphorst!
Active Creations

Jubileumboek Rook Pijpleidingbouw

Jubileumboek Rook Pijpleidingbouw

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »