Nieuwe website voor RM Vloeren!

RM Vloeren is de specialist in dekvloeren, voor zowel zakelijk als particulieren. Zoals dit mooie bedrijf een hoogwaardige basis legt voor ieder soort eindvloer, zo legden wij het merkfundament voor een nieuwe website en huisstijl!


Active Creations

Merkidentiteit

Tijdens een inspirerende identiteitssessie in onze Merkmakerij diepten we met Robbert, Jolanda en Peter van RM Vloeren het ‘waarom’, ‘hoe’ en ‘wat’ van hun bedrijf uit. Ook de doelgroepen, het concurrerend landschap en de tone of voice kwamen aan bod. Al deze input verwerkte onze tekstschrijver Bas in een bloemrijk merkverhaal, dat ontwerper Wilko als basis gebruikte voor het visuele deel van de nieuwe merkidentiteit. Vanwege de grote herkenbaarheid behielden we het al bestaande logo.

Realisatie van de nieuwe site

Met de merkidentiteit als krachtige basis stortte onze ontwerpster Jill zich op het functionele ontwerp van de nieuwe site. Daarbij hield ze scherp oog voor de 2 verschillende doelgroepen van RM Vloeren; particulier en zakelijk. Beide benaderen we op een andere manier, wat ook tot uiting komt in de door Bas geschreven websiteteksten.

De nieuw huisstijl goot Jill vervolgens in een pakkend webdesign, dat onze webdeveloper Maarten verwerkte in een intuïtief werkende website. De bouw van de rekentool nam G&A overigens voor zijn rekening. Tot slot schoot Wilko de nieuwe bedrijfsfoto’s en ontwierp Nadja de bestickering voor nieuwe bedrijfswagens.

Active Creations

Bekijk de nieuwe website

En het eindresultaat? Daar zijn we erg blij mee; gelukkig net als RM Vloeren zelf. Benieuwd geworden? Neem een kijkje op www.rmvloeren.nl

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Superman

Wie niet sterk is moet slim zijn, zeggen ze. Slim was onze ‘Juuk’ al en tegenwoordig nog sterk ook! Dankzij vele uurtjes olympisch gewichtheffen heeft Emily een vader die bestaat uit een bonk liefdevolle spieren.

Jürgen

Pionier &
CRM-/App-/Webdeveloper
Active Creations
Levensgenieter

De definitie van levensgenieter? Karsten! Onze vegetariër neemt het leven zoals het komt en ziet overal de zonnige kant van in. Ook letterlijk roeit -ie met de riemen die hij heeft. In zijn eigen skiff.

Karsten

Procesverbeteraar &
Projectcoördinator
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Dauwtrapper

Voor dag en dauw uit de veren. Dat is wat onze Wilko regelmatig doet. Niet alleen omdat zijn kinderen Laureen, Thijmen en Jesper vroege vogels zijn, maar vooral om de natuur op z’n allermooist te beleven en te fotograferen.

Wilko

Beelddenker &
Grafisch ontwerper
Fotograaf
Active Creations
Voetbalvrouw

Wekelijks rent onze Kyra haar kilometers om in conditie te blijven. Haar (grote) hobby geeft ze zeker nog niet op. Zo staat ze af en toe nog op de groene mat om een balletje te trappen. Als middenvelder staat ze daar haar mannetje en pikt ze graag een doelpuntje mee!

Kyra

Creatieveling &
Projectcoördinator
(Content)marketeer
Active Creations
Formule 1-gek

Sport, muziek en podcasts; het zijn de grote hobby’s van onze Bas. Als gitarist bezoekt hij graag concerten en als tennisliefhebber volgt hij de Grand Slams op de voet. Zijn grootste passie? Formule 1 kijken. Het liefst met zijn vrouw en kids Pim & Seppe.

Bas

Merkmaker,
Tekstschrijver &
Podcastmaker
Active Creations
Sport & muziekman

Wie Julian zoekt, kan hem op drie plekken vinden: het voetbalveld, de sportschool of bij muziekevenementen. Met zijn vrienden en vriendin brengt hij er vele uurtjes door.

Julian

Onderzoeker & Online marketeer

Bekijk meer projecten

Active Creations

Restyle uitstraling De Kaaihof

Restyle uitstraling De Kaaihof
Active Creations

Herpositionering Rook Bedrijfskleding

Herpositionering Rook Bedrijfskleding
Active Creations

Identiteit ontbijtmuffin Van Dijk

Identiteit ontbijtmuffin Van Dijk

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »