Website Jachtcharter Panorama

Al meer dan 35 jaar lang verhuurt Jachtcharter Panorama vaarplezier. Om die rijke geschiedenis een blijvende toekomst te geven, mochten wij een panoramische blik op hun website werpen. Het leidde tot de bouw van een gloednieuw responsive design.

Active Creations

Tewaterlating

Watersportliefhebbers die een jacht willen huren, optimaal van dienst zijn. Met die opdracht gingen onze webdesigners aan de slag. Ze bedachten een structuur waarin alle informatie over de verhuurjachten, prijzen en beschikbaarheid overzichtelijk gepresenteerd wordt, waarna boeken een fluitje van een cent wordt. Omdat er geen beter vetrekpunt naar de mooiste watersportgebieden van Nederland is dan de haven van Jachtcharter Panorama in Zwartsluis, kregen ook de mooiste vaarroutes in de omgeving een prominente plaats.

Nadat de structuur en het design uitgedacht waren, ging onze webdevelopers aan de slag met de technische bouw van de nieuwe website. Ondertussen stortte onze fotografe zich op het verzamelen en bewerken van de fraaiste beelden en onze tekstschrijver op het creëren van de fraaiste slogans, taglines, intro’s en alinea’s.

Spetterend eindresultaat

Met de opening van het vaarseizoen in aantocht, lieten we de website op het best mogelijke moment te water. Benieuwd naar het spetterende eindresultaat? Neem dan eens een panoramisch kijkje op de website van Jachtcharter Panorama.

Active Creations

Dit project is gerealiseerd door

Active Creations
Gamekoning

Twitch al eens bezocht? Grote kans dat je daar de livestream van Maarten aantreft. Onze gamekoning is zó goed in het spelen van computerspellen, dat anderen hem graag willen zien gamen.

Maarten

Stille kracht &
Webdeveloper
Active Creations
Sportchick

Waar onze Nadja tijdens haar werk graag out of the box denkt, begeeft ze zich privé graag in the box. Oftewel de crossfitstudio waar ze zich meermaals per week in het zweet werkt. Zo hoeft ze dat geliefde wijntje en (zelf bereide) etentje nooit af te slaan.

Nadja

Out of the box-denker &
Grafisch ontwerper
Webdesigner
Active Creations
Stylevol

Oog voor detail, onze Jill heeft het! Dat komt goed van pas bij het stylen van haar interieur en outfits. Net zoals tutten met dochter Milou en kat Zoë haar favoriete vrijetijdsbestedingen. Of waren dat nou toch stedentrips en restaurantbezoekjes?

Jill

Detaillist &
Projectcoördinator
UX/UI ontwerper
Active Creations
Sportkenner

Sportquiz? Zet onze Studio Sport-almanak Martijn in je team! Naast sport kijken, is hijzelf ook actief. Wekelijks stapt -ie op z’n racefiets en als ex-voetballer is hij nu voetbaltrainer. Daarnaast speelt hij zijn rol als volleybalvader van Ilse en Maud met verve.

Martijn

Conceptdenker &
Merkmaker
Tekstschrijver

Bekijk meer projecten

Active Creations

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop

Beursconcept Meet & Eat voor Fortop
Active Creations

Herpositionering Vinke Beilen

Herpositionering Vinke Beilen
Active Creations

Website Scheepswerf Poppen

Website Scheepswerf Poppen

Wil jij met ons jouw merk laten versterken? Bel Julian voor vragen of het inplannen van een kennismakingsgesprek!

038 - 386 93 67
Contact - Active Creations
Klaar om samen jouw
verhaal
te vertellen?

Bel: 038 - 386 93 67
Mail: info@activecreations.nl

De Grote Kranerweerd 8
8064 PE Zwartsluis
Plan je route »

Wij zijn geopend op maandag t/m vrijdag
van 8.30 - 17.00 uur

Vul je mailadres in om op de hoogte te blijven van Active Creations.
Je ontvangt alleen updates als deze echt relevant zijn.

We gaan veilig en zorgvuldig met je gegevens om.
Meer hierover in onze privacyverklaring »